Povezane vesti
Dnevni horoskop za sredu, 8. Decembar: Rak umoran od tuđih problema; Strelca zatrpavaju praznim obećanjima
Večernje novosti 08.12.2021
Foto Depositphotos Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost… »
Dnevni horoskop za sredu, 8. decembar
Moj Novi Sad 08.12.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas. Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih

FOTO i VIDEO: Protest poljoprivrednika kod Banovine, blokiran deo Bulevar Mihajla Pupina
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 24 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije pozvalo ruskog ambasadora zbog upada dronova u vazdušni prostor NATO-a
RTV pre 37 minutajoš 19 povezanih

"Ako opet bude blokada, zaposleni neće dobiti plate" Ministar Dejan Vuk Stanković reagovao: Mi ćemo onda pokrenuti mehanizme odgovornosti za tako nešto
Dnevnik pre 17 minutajoš 18 povezanih