Povezane vesti
Fudbaler Borusije Dortmund žestoko opleo po sudiji! Nakon derbija pričao više nego što je smeo, a sada je ekspresno dobio…
Sportal blic 08.12.2021
Engleski fudbalski reprezentativac i igrač Borusije iz Dortmunda kažnjen je sa 40.000 evra . Sudija Feliks Cvajer nije dosudio penal za Borusiju, da bi u finišu meča pokazao na "belu tačku" za minhenski Bajern, a Robert Levandovski je rutinski realizovao… »
Leva osvetnik! Poseban motiv protiv Barse: Raznelo me je to što nisam osvojio "Zlatnu loptu"
Večernje novosti 08.12.2021
FOTO: AP/Tanjug "Zlatna lopta" mu je, prema mišljenju brojnih stručnjaka i ljubitelja fudbala, oduzeta na "pravdi boga", dodeljena je Leu Mesiju rekordni, sedmi put i zbog toga bi najviše mogla da ispašta Barselona, bivši klub Argentinca. Jer ukoliko… »
Kad osuđeni arbitar sudi: Mladi as drastično kažnjen zbog dve rečenice o sudiji
Večernje novosti 07.12.2021
FOTO: Nebojša Paraušić Sudija Feliks Cvajer nije dosudio penal za Borusiju, da bi u finišu meča pokazao na "belu tačku" za minhenski Bajern, a Robert Levandovski je rutinski realizovao kazneni udarac. Foto: Tviter Iz nemačkog fudbalskog saveza izjavu… »
Vesti dana »
Ugašen najveći požar do sada u Novom Pazaru: Na licu mesta na desetine vatrogasaca iz nekoliko gradova, nadljudskim naporima uspeli da lokalizuju vatrenu stihiju
RINA pre 7 minutajoš 55 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
(Video) Istorijski trijumf Novaka: Prošao u osminu finala u Melburnu i postigao što niko do sada nije
Dnevnik pre 37 minutajoš 31 povezana
FOTO, VIDEO Evroposlanik položio venac kod nadstrešnice u Novom Sadu: Sastao se sa profesorima i studentima
Radio 021 pre 17 minutajoš 16 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih