Povezane vesti
Željko samardžić progovorio o bolesti: "Nosim se sa time kako znam i umem"
Večernje novosti 08.12.2021
Foto: Printskrin/Jutjub - To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme, ali čim sam krenuo sa redovnim terapijama, onda je sve u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to. Žene uglavnom obolevaju od te bolesti… »
"Nosim se sa tim kako znam i umem": Željko Samardžić o bolesti sa kojom se bori! Pogledajte kako on danas izgleda (foto)
Mondo 08.12.2021
Pevač Željko Samardžić otkrio je detalje bolesti sa kojom se godinama bori. Pevač Željko Samardžić otkrio je detalje bolesti sa kojom se godinama bori. Pevač Željko Samardžić je pre 8 godina saznao da ima probleme štitne žlezde zbog čega su mu lekari… »
Vesti dana »
Skupština Niša usvojila Deklaraciju o zabrani rudarenja: Za nju glasali i vlast i opozicija
Danas pre 23 minutajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 28 minutajoš 26 povezanih
Zelenski kaže da se Ukrajina suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 18 minutajoš 30 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 23 minutajoš 26 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 48 minutajoš 48 povezanih