Повезане вести
Цветановић испред Града Лесковца нови председник Скупштине Сталне конференције градова и општина
Јужне вести 08.12.2021
Градоначелник Лесковца Горан Цветановић нови је председник Скупштине Сталне конференције градова и општина. Председник Општине Медвеђа Небојша Арсић наредних годину дана руководиће Одбором за системска питања, за који кажу да… »
Никола Тарбук, нови генерални секретар СКГО
Бета видео 08.12.2021
БЕОГРАД - Никола Тарбук изабран је на данашњој Скупштини Сталне конференције градова и општина (СКГО) за новог генералног секретара те заједнице локалних самоуправа у Србији. Он је на том месту наследио Дјордја Станичића чији је… »
Постоји снажан темељ на којем треба да настави рад на развоју локалне
Бета видео 08.12.2021
БЕОГРАД - Никола Тарбук изабран је на данашњој Скупштини Сталне конференције градова и општина (СКГО) за новог генералног секретара и он је рекао да га храбри чињеница да ``постоји снажан темељ на којем треба да настави рад на… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 56 минутајош 4 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 41 минутајош 2 повезане