Повезане вести

Опет ће бити МВП, треба све оцене да има на 99: Јокић је најбољи играч у НБА - саиграч у шоку шта све може на терену!

Опет ће бити МВП, треба све оцене да има на 99: Јокић је најбољи играч у НБА - саиграч у шоку шта све може на терену!

Мондо 09.12.2021
Кошаркаш Денвера Џамајкл Грин не може да верује колико је добар Никола Јокић. Кошаркаш Денвера Џамајкл Грин не може да верује колико је добар Никола Јокић. Никола Јокић био је импресиван на паркету, а Денвер након продужетка… »
Ово је лудо! "Четник" Никола Јокић распаметио Америку, и саиграчи остали у чуду (видео)

Ово је лудо! "Четник" Никола Јокић распаметио Америку, и саиграчи остали у чуду (видео)

Вечерње новости 09.12.2021
Тањуг/АП Подсетимо, Јокић је маестрално предводио Денвер до победе у Њу Орлеансу, новим трипл-даблом је учинио да ривали немоћно слежу раменима, а све то иако је Србин био провоциран шаховницом. Ова провокација можда и није… »
‘Могу да шутирам из свих позиција’: Никола Јокић последњом изјавом одушевио навијаче – ‘Саиграчи ми верују’

‘Могу да шутирам из свих позиција’: Никола Јокић последњом изјавом одушевио навијаче – ‘Саиграчи ми верују’

Хот спорт 09.12.2021
Српски центар је пружио још једну МВП пратију ноћас. Никола Јокић је у победи Денвера против Њу Ореалса забележио 61. трипл-дабл у каријери и сам преломио утакмицу у продужетку – Осећао сам се добро. Тим заиста верује у мене… »
"То је лудо колико је вешт!" Саиграч одушевљен Јокићевим играма: Ови из 2к треба да му дају оцену 99!

"То је лудо колико је вешт!" Саиграч одушевљен Јокићевим играма: Ови из 2к треба да му дају оцену 99!

Спортал блиц 09.12.2021
синоћ је пружио маестралнну партију у победи свог над Њу Орлеансом (120:114) и дошао до свом 61. трипл-дабла у каријери. Јокић је у Луизијани одиграо Српски кошаркаш је посебно био запажен у продужетку где је уацио 11 од 15… »
Јокић: Поверење саиграча ми дозвољава да шутирам из свих позиција

Јокић: Поверење саиграча ми дозвољава да шутирам из свих позиција

Данас 09.12.2021
Упркос изостанцима бројних носилаца игре, Денвер је успео да слави у Њу Орлеансу и посебно буде доминантан у продужетку за коначних 120:114. Никола Јокић је одиграо још једну одличну утакмицу, пре свега са нападачког аспекта… »
Јокић: Саиграчи ми верују, могу да шутирам из свих позиција

Јокић: Саиграчи ми верују, могу да шутирам из свих позиција

Вести онлине 09.12.2021
Никола Јокић је још једном показао МВП квалитет. Српски центар је стигао до четвртог трипл-дабл учинка у сезони и 61. у каријери у победи над Њу Орлеансом у пдоружетку од 120:114. Са 11 поена у продужетку буквално је сам разбио… »
ФОТО Појавила се стара слика Хрвата који вређа Јокића, познато шта му је викао

ФОТО Појавила се стара слика Хрвата који вређа Јокића, познато шта му је викао

Нова 09.12.2021
Никола Јокић мора да се носи са многим стварима које су јавности мало познате или потпуно непознате. После меча Денвера и Њу Орлеанса (120:114) већу пажњу од маестралне партије Јокића привукао је један навијач који је већ… »
Он је провоцирао николу: Јокић је за њега четник

Он је провоцирао николу: Јокић је за њега четник

Фото: Принтскрин Трип-дабл и партија за уџбеника у којој је Јокић сам победио домаћина са 39 поена и по 11 скокова и асистенција није пала у други план ни после вести да се хрватски провокатор појавио на трибинама. Наиме, момак… »
Откривено ко је човек који годинама провоцира Јокића! Пред Николиним очима је махао хрватском заставом, а раније га звао…

Откривено ко је човек који годинама провоцира Јокића! Пред Николиним очима је махао хрватском заставом, а раније га звао…

Спортал блиц 09.12.2021
је одиграо још једну сјајну утакмицу у дресу , пошто је тим из Колорада кроз један продужетак водио до победе против . . Ипак, оно што је обележило овај сусрет поред сјајне Николине партије, Након што је овакав његов гест… »
Ово није први пут да Јокића провоцирају заставом Хрватске: Назвао га "четником" и то на мечу истих тимова! (фото)

Ово није први пут да Јокића провоцирају заставом Хрватске: Назвао га "четником" и то на мечу истих тимова! (фото)

Мондо 09.12.2021
Марк провокатор је пре четири године донео заставу Хрватске на трибине. Марк провокатор је пре четири године донео заставу Хрватске на трибине. Никола Јокић одиграо је претходне ноћи фантастичну утакмицу у НБА лиги. На његов… »
Сјајни Јокић водио Денвер до победе над Њу Орлеансом

Сјајни Јокић водио Денвер до победе над Њу Орлеансом

Спортски журнал 09.12.2021
Денвер сада има половичан скор са по 12 победа и пораза. Српски кошаркаш Никола Јокић пружио је феноменалну партију и трипл-дабл учинком одлучујуће допринео победи Денвера у гостима код Њу Орлеанса са 120:114, после продужетка… »
Мелоун: Колико сам срећан човек што имам МВП-а!

Мелоун: Колико сам срећан човек што имам МВП-а!

Вести онлине 09.12.2021
Кошаркаши Денвера победили су после продужетака на гостовању екипу Њу Орлеанса, 120:114. Никола Јокић је имао бриљантно вече са 39 поена и по 11 скокова и асистенција, а тренер Мајкл Мелоун је био одушевљен учинком српског… »
Јокићев трипл-дабл за победу Денвера у Њу Орлеансу

Јокићев трипл-дабл за победу Денвера у Њу Орлеансу

Н1 Инфо 09.12.2021
У ноћи између среде и четвртка у НБА лиги је на програму било 13 утакмица. Уз фантастичну партију Николе Јокића Денвер је до победе дошао након продужетка. Денвер је после продужетка славио на гостовању Њу Орлеансу и победу… »
Србину никада не маши шаховницом: Јокића провоцирали, па зажалили (фото)

Србину никада не маши шаховницом: Јокића провоцирали, па зажалили (фото)

Фото: АП Србин је практично сам срушио Њу Орлеанс - 120:114, уписао 61. трипл-дабл зачињен са 39 поена, што му је рекорд сезоне уз 11 скокова и 11 асистенција. Покушавали су домаћи да га зауставе на све начине, па чак и… »
Трипл-дабл Јокића у победи Денвера против Њу Орлеанса

Трипл-дабл Јокића у победи Денвера против Њу Орлеанса

Нови магазин 09.12.2021
Кошаркаши Денвера победили су ноћас после продужетка Њу Ореланс са 120:114 предводјени српским центром Николом Јокићем, који је остварио трипл-дабл учинак, четврти ове сезоне у НБА лиги. Јокић је утакмицу завршио са 39 поена, 11… »
НБА: Класичан пример доминације, Јокић изборио продужетке па сам ‘срушио’ Њу Орленас – нова, чудесна партија српског аса…

НБА: Класичан пример доминације, Јокић изборио продужетке па сам ‘срушио’ Њу Орленас – нова, чудесна партија српског аса…

Хот спорт 09.12.2021
Денвер је у ноћи за нама победио Њу Орлеанс резултатом 120:114, а српски ас Никола Јокић одиграо је најбољу партију ове сезоне. Момак из Сомбора је на паркету провео 37 минута и за то време је постигао 39 поена фанстастичан… »
Навијач провоцирао Јокића! Раширио хрватску заставу иза клупе Денвера, а онда га је Никола са паркета "ућуткао"! /видео/

Навијач провоцирао Јокића! Раширио хрватску заставу иза клупе Денвера, а онда га је Никола са паркета "ућуткао"! /видео/

Спортал блиц 09.12.2021
Српски кошаркаш одиграо је синоћ партију сезоне, у победи свог на гостовању Њу Орлеансу од 120:114 и то након продужетка. Јокић је на овом мечу стигао до свог 61. трипл-дабла у каријери, остваривши учинак од 39 поена уз по 11… »
Јокићева партија сезоне! Никола доминирао и сам у продужетку решио меч у великој драми за 61. трипл-дабл - скоро све је…

Јокићева партија сезоне! Никола доминирао и сам у продужетку решио меч у великој драми за 61. трипл-дабл - скоро све је…

Спортал блиц 09.12.2021
Српски кошаркаш наставио је са сјајним партијама ове сезоне, а последњу у низу приказао је у победи Денвера над Њу Орлеансом са 120:114. Утакмица је решена у продужетку, који је изборио управо центар из Сомбора, а онда и у… »
ВИДЕО Махао заставом Хрватске, годинама срамно вређа Јокића

ВИДЕО Махао заставом Хрватске, годинама срамно вређа Јокића

Нова 09.12.2021
Никола Јокић је одиграо врхунски сусрет у победи Денвера над Њу Орлеансом са 120:114, али је за то имао и посебан мотив са трибина. Прича о овом посебном навијачу траје најмање четири године. И док је Јокић блистао на паркету… »
За Јокића нема лека, учинак за богове и победа у продужетку!

За Јокића нема лека, учинак за богове и победа у продужетку!

Спортске.нет 09.12.2021
Мајк Мелоун је имао план, да Јокић шутне сваку лопту у финишу и продужетку. Владајући МВП је то и радио, резултат нестваран, 39 поена, по 11 скокова и асистенција. Резултат, победа у Њу Орлеансу. "Сви су веровали у мене, добар… »
Хрватском заставом провоцирао Јокића и зажалио: Србин "ућуткао" навијача који је донео шаховницу на меч! (видео)

Хрватском заставом провоцирао Јокића и зажалио: Србин "ућуткао" навијача који је донео шаховницу на меч! (видео)

Мондо 09.12.2021
Невероватно је каквим се све триковима служе навијачи како би изнервирали Јокића. Невероватно је каквим се све триковима служе навијачи како би изнервирали Јокића. Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је претходне ноћи једну од… »
Закуцао Јокића, славио као никад, па се покајао: Србин за 10 минута убацио 17 поена и разбио Њу Орлеанс! (видео)

Закуцао Јокића, славио као никад, па се покајао: Србин за 10 минута убацио 17 поена и разбио Њу Орлеанс! (видео)

Мондо 09.12.2021
Боље да то није учинио, само је разљутио Јокића. Боље да то није учинио, само је разљутио Јокића. Никола Јокић је претходне ноћи одиграо једну од најбољих партија у НБА лиги пошто је са Денвером славио против Њу Орлеанса… »

Вести дана »