Povezane vesti
Novi udar Bele kuće na Moskvu će prevazići sve dosadašnje
Pravda 10.12.2021
Sankcije protiv Rusije zbog Ukrajine će prevazići sve do sada uvedene, upozorili su u američkoj administracije. „Predsednik SAD Džozef Bajden je jasno stavio do znanja da SAD u konsultaciji sa evropskim partnerima traže veoma oštre ekonomske sankcije… »
Bela kuća otkriva: Kakve još sankcije može Rusija da očekuje
Večernje novosti 10.12.2021
Foto AP - Predsednik SAD DŽozef Bajden je jasno stavio do znanja da SAD u konsultaciji sa evropskim partnerima traže veoma oštre ekonomske sankcije. Mislim da će neke od njih uključiti stvari koje se ranije u prošlosti nisu dešavale - izjavio je… »
Vesti dana »
"Ušao sam u svlačionicu i rekao igračima - imate sat vremena da..." Selektor BiH Sergej Barbarez otvorio dušu posle debakla protiv Švajcarske: U mojim očima...
Kurir pre 3 minutajoš 13 povezanih
Horor povreda sledila celu planetu! Scene strave i užasa na Mundijalu: Jeziv start i prelom noge za suze na stadionu! Snimak nije za one sa slabim stomakom!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Kiša golova, dva crvena kartona i ozbiljna povreda: Kanada preuzela prvo mesto grupe B i dodatno otežala situaciju Bosni i Hercegovini
Danas pre 18 minutajoš 6 povezanih
Golman Južne Koreje „poklonio“ pobedu domaćinu: Meksiko je prvi učesnik šesnaestine finala Svetskog prvenstva
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih