Povezane vesti
‘Znam da se tamo uvek očekuju trofeji’: Ohi puca od samopouzdanja pred put u Beograd, oduševiće vas razlog njegov dolaska u…
Hot sport 13.12.2021
Crveno-beli će od januara biti znatno jači. U predstojećem zimskom prelaznom roku, u Ljutice Bogdana stiže doskorašnji napadač Moldea, Ohi Omoižuanfo. On ima fantastičnu sezonu iza sebe, čak 27 puta je zatresao mrežu. Ohi se u poslednjem kolu norveške… »
Ohi pred dolazak u Beograd: Želim da osvajam trofeje sa Zvezdom
Večernje novosti 13.12.2021
FOTO: FK Crvena zvezda On je na 29 utakmica postigao čak 27 golova, a njegov tim je sezonu završio na drugom mestu. - Ove sezone sam imao cilj da postignem 15 golova, a uspeo sam da zatresem mreže čak 27 puta, što je potpuno ludo. Ipak, nismo osvojili… »
Vesti dana »

Potresna scena na bežanijskom groblju: Udovica Suzana pala u zagrljaj sestri pokojnog Saše Popovića, donela na grob panaiju
Kurir pre 30 minutajoš 36 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Košarkaši Srbije u 17 časova protiv domačina: Bogdanović povredio zadnju ložu, Petrušev može da igra
Nedeljnik pre 56 minutajoš 38 povezanih

(Video): Objavljen horor snimak ubistva ukrajinskog političara: Ubica prerušen u dostavljača hrane prišao mu je sa leđa dok je šetao i zapucao
Blic pre 2 satajoš 23 povezane

Priština, ponovo bez izbora srpskih poslanika za potpredsednika skupštine
RTS pre 1 satjoš 23 povezane