Povezane vesti
Opisala vrelu akciju do sitnih detalja Dalila došla da se požali bivšem mužu i Đedoviću na ono što je doživela od Cara…
Alo 14.12.2021
Dalila zgrožena Majinim ponašanjem. Dalila Dragojević je nakon buđenja otišla kod Dejana Dragojevića i Marka Đedoivća kako bi im se požalila na akciju koju si imali Maja i Car pored nje u izolaciji: - Ja jutos u šoku. Dolazim u izolaciju… »
Neverica u beloj kući! Đedović otkrio da su Maja i Filip imali žestoku akciju pred Dalilom, zadrugari u šoku!
Alo 14.12.2021
Ne mogu da veruju šta čuju. Marko Đedović je nakon razgovora sa Drvetom Mudrosti otkrio zadrugarima da su Maja i Car imali se*s ispred Dalile u izolaciji. - Drvo mi reklo da su Maja i Car imali se*s ispred Dalile, au bre to je dno, Maja je dotakla dno… »
Dalila spava s majom i Carem Trojka u izolaciji, Dragojevićka pobesnela kada je videla Marinkovićku u krevetu (video)
Alo 14.12.2021
S obzirom na to da su ovonedeljni potrčci Dalila Dragojević i Filip Car, njih dvoje je trebalo da budu sami u izolaciji. Međutim, Maja Marinković stvari nije prepustila slučaju pa je odlučila da spava s njima u izolaciji. PrintScreen YouTube/Zadruga… »
Znam da ne želiš da me vidiš poniženu Dalila priznala Dejanu da je ljubomorna, pa ga ubeđivala da neće pričati sa Carem…
Alo 14.12.2021
Dalila objašnjavala Dejanu koliko je ljubomorna kada je on u pitanju. Kada je Filip Car izašao iz pušionice, Dalila Dragojević je pozvala Dejana Dragojevića da porazgovaraju. - Možemo li da pričamo? Da ili ne? - pitala je Dalila. - Može - rekao je… »
Vesti dana »
Pored uhapšenog Alije Balijagića pronađena i treća puška, ministar Dačić otkriva: "Oružje poslato na analizu, utvrđuje se da li su njime ubijeni brat i sestra"
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Najmanje 19 Palestinaca poginulo u izraelskim vazdušnim napadima u Gazi
Politika pre 39 minutajoš 11 povezanih
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih