Povezane vesti
Jačanje saradnje Beograda i Banjaluke: U Starom dvoru sastanak Radojičića i Stanivukovića
Večernje novosti 14.12.2021
Beoinfo - Ovaj sporazum će omogućiti realizaciju naših ranijih dogovora - ističe Radojičić. - Gradonačelnik Stanivuković i ja smo se prilikom našeg prvog susreta na Savindan 2021. godine saglasili oko nužnosti jačanja saradnje između srpskog naroda… »
Radojičić i Stanivuković potpisali sporazum o jačanju saradnje Beograda i Banjaluke
Danas 14.12.2021
Gradonačelnici Beograda i Banjaluke Zoran Radojičić i Draško Stanivuković potpisali su danas u Starom dvoru u Beogradu sporazum koji će doprineti proširenju i jačanju saradnje dva grada. Podrška Srbije Banjaluci će se realizovati kroz tri projekta –… »
Vesti dana »

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Sudija upozorio Novaka usred brejk lopte za protivnika: Đoković se samo nasmejao, a pogledajte šta ga je pitao posle gema
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana