Повезане вести

Додик: БиХ нема без Срба и Српске

Додик: БиХ нема без Срба и Српске

Политика 15.12.2021
Српска ће формирати свој високи судски и тужилачки савет. БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да су бошњачки и хрватски члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић и Жељко Комшић, састанком са… »
Шмит прети санкцијама РС

Шмит прети санкцијама РС

Вести онлине 15.12.2021
Високи представник међународне заједнице Кристијан Шмит упозорио је на опасност „прикрађућег распада“ државе БиХ, указујући да је међународна заједница потценила сецесионистичке тежње. Он је навео и да не не искључује могућност… »
Шмит прети санкцијама Српској: "Има надлежност да одлучим о таквим мерама"

Шмит прети санкцијама Српској: "Има надлежност да одлучим о таквим мерама"

Блиц 15.12.2021
Високи представник међународне заједнице Кристијан Шмит којег не признаје Република Српска упозорио је на опасност "прикрађућег распада" државе БиХ, указујући да је међународна заједница потценила сецесионистичке тежње. Он је… »
Додик: Република српска ће формирати свој ВСТС који смо имали раније!

Додик: Република српска ће формирати свој ВСТС који смо имали раније!

Курир 15.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да ће Република Српска формирати свој високи судски и тужилачки савет и да садашњи ВСТС, који функционише на нивоу БиХ, неће имати никакве надлежности над Српском. "Зна се ко… »
Шмит прети санкцијама Републици Српској

Шмит прети санкцијама Републици Српској

Спутник 15.12.2021
Такозвани високи представник међународне заједнице Кристијан Шмит упозорио је на опасност „прикрадајуц́ег распада“ државе БиХ, указујуц́и да је међународна заједница потценила сецесионистичке тежње. Он је навео и да не… »
Шмит Републици Српској прети санкцијама и "бонским овлашћењима"

Шмит Републици Српској прети санкцијама и "бонским овлашћењима"

РТВ 15.12.2021
БЕРЛИН - Високи представник међународне заједнице Кристијан Шмит упозорио је на опасност "прикрадајућег распада" државе БиХ, указујући да је међународна заједница потценила сецесионистичке тежње. Он је навео и да не искључује… »
“БиХ нема без Срба и Српске”

“БиХ нема без Срба и Српске”

Вести онлине 15.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да ц́е Република Српска формирати свој Високи судски и тужилачки савет и да садашњи ВСТС, који функционише на нивоу БиХ, нец́е имати никакве надлежности над Српском. – Зна… »
Додик одбрусио Немцима: Не плашим се санкција, нисте ме ви ни бирали!

Додик одбрусио Немцима: Не плашим се санкција, нисте ме ви ни бирали!

Вечерње новости 15.12.2021
Фото РТРС - Схватају да не могу да издрже дебату да ли је нешто уставно или није уставно. То нема никакве везе са процесима покренутим у Републици Српској и нико у Српској није рекао да ће урадити нешто насилно, нити се то ради -… »
Додик: Босне и Херцеговине нема без Срба и Републике Српске

Додик: Босне и Херцеговине нема без Срба и Републике Српске

РТВ 15.12.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да су бошњачки и хрватски члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић и Жељко Комшић, састанком са генералима тзв. "Армије РБиХ" јасно показали своје намере и… »
Додик: Српска ц́е формирати свој Високи судски и тужилачки савет

Додик: Српска ц́е формирати свој Високи судски и тужилачки савет

Спутник 15.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да ц́е Република Српска формирати свој Високи судски и тужилачки савет и да садашњи ВСТС, који функционише на нивоу БиХ, нец́е имати никакве надлежности над Српском. "Зна се… »
Додик: Република Српска ће формирати свој Високи савет тужилаца и судства

Додик: Република Српска ће формирати свој Високи савет тужилаца и судства

Н1 Инфо 15.12.2021
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је да ће Република Српска формирати свој Високи судски и тужилачки савет и да садашњи Високи судски и тужилачки савет, који функционише на државном нивоу, неће… »
Шмит: Имам у фиоци спремне мере за Додика

Шмит: Имам у фиоци спремне мере за Додика

Н1 Инфо 15.12.2021
Високи представник међународне заједнице у БиХ Кристијан Шимит изјавио је да српски члан Председништва те државе Милорад Додик мора да води дијалог о политичкој кризи, али није искључио предузимање одређених санкција према… »
Шмит прети Додику: У ладици имам спремне одређене мере за њега! Ако настави то је кршење Дејтонског мировног споразума

Шмит прети Додику: У ладици имам спремне одређене мере за њега! Ако настави то је кршење Дејтонског мировног споразума

Курир 15.12.2021
Високи представник међународне заједнице у БиХ Кристијан Шимит изјавио је да српски члан Председништва БиХ Милорад Додик мора да води дијалог о политичкој кризи у БиХ, али није искључио предузимање одредјених санкција према… »
Шмит: Додик мора да води дијалог, у ладици имам спремне одредјене мере за њега

Шмит: Додик мора да води дијалог, у ладици имам спремне одредјене мере за њега

Радио сто плус 15.12.2021
„Сигурно ће добити и одговарајуће напомене, инструкције да то уради. Рекао сам већ да у ладици имам спремне одредјене мере, али желим, пре свега, да покушамо наћи решења која су могућа“, казао је Шмит за Телевизију Федерације… »
Шмит прети Додику: Мора да води дијалог

Шмит прети Додику: Мора да води дијалог

Вечерње новости 15.12.2021
Фото АП - Сигурно ће добити и одговарајуће напомене, инструкције да то уради - рекао је Шмит и поново запретио одређеним мерама које, како је поновио, има спремне у фиоци. Жели, каже, да се до одређених решења дође дијалогом… »
Шмит прети: Или дијалог или мере које су вец́ спремне у фиоци

Шмит прети: Или дијалог или мере које су вец́ спремне у фиоци

Вести онлине 15.12.2021
Кристијан Шмит, такозвани високи представник у Босни и Херцеговини којег Република Српска не признаје јер није именован у Савету безбедности Уједињених нација, изјавио је да сматра да српски члан Председништва БиХ Милорад Додик… »
Шмит опасно запретио Додику! Или дијалог или... Све је спремно и стоји у фиоци

Шмит опасно запретио Додику! Или дијалог или... Све је спремно и стоји у фиоци

Србија данас 15.12.2021
Шмит је у интервјуу за сарајевску Федералну ТВ рекао да он не жели да прави притисак на било који начин, али га, каже, ни не искључује. Кристијан Шмит, такозвани високи представник у Босни и Херцеговини којег Република Српска не… »
Шмит прети Додику: Или дијалог или мере које су вец́ спремне у фиоци

Шмит прети Додику: Или дијалог или мере које су вец́ спремне у фиоци

Спутник 15.12.2021
Кристијан Шмит, такозвани високи представник у Босни и Херцеговини којег Република Српска не признаје јер није именован у Савету безбедности Уједињених нација, изјавио је да сматра да српски члан Председништва БиХ Милорад Додик… »
Немачка тражи казну, Америка упозорава: Додиков политички рулет на кога Запад одговара санкцијама, а Сарајево звецка оружјем…

Немачка тражи казну, Америка упозорава: Додиков политички рулет на кога Запад одговара санкцијама, а Сарајево звецка оружјем…

Блиц 14.12.2021
Након посебне седнице Народне скупштине Републике Српске прошлог петка, почео је да тече шестомесечни рок који су посланици владајуће већине дали Влади да припреми законе који би обезбедили враћање надлежности Српској пренесених… »

Вести дана »