Povezane vesti
Aleksandra Tomić Đeđa oglasila se nakon priča da je hitno hospitalizovana zbog visokorizične trudnoće
Vesti online 15.12.2021
Glumica Aleksandra Tomić Đeđa oglasila se povodom vesti da je hitno hospitalizovana u GAK “Narodni front”. Naime, pojedini portali preneli su da je glumica zadržana jer je u pitanju visokorizična trudnoća, a zbog mnogobrojnih poruka zabrinutih… »
Sjajne vesti: Posle priča da je hospitalizovana oglasila se trudna devojka Andrije Miloševića
Večernje novosti 14.12.2021
Foto: Instagram - Nemojte da mi plašite prijatelje i roditelje. Nemamo nikakvu visokorizičnu trudnoću, niti sam primljena, došla sam samo na neke obične analize - napisala je Aleksandra Tomić i potpisala se kao "devojka Andrije Miloševića" na… »
Vesti dana »
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 8 satijoš 14 povezanih
Demonstranti u Seulu traže smenjivanje predsednika zbog pokušaja uvođenja vanrednog stanja
N1 Info pre 49 minutajoš 43 povezane
Odbijen udar pobunjenika kod Hame: Asadove snage zaustavile veliki napad, proiranske milicije pomogle režimu
Blic pre 4 satijoš 15 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Drastično smanjenje učešća za stambene kredite sa 20 na 3 odsto: Evo i pod kojim uslovima
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih