Povezane vesti
Aleksandra Tomić Đeđa oglasila se nakon priča da je hitno hospitalizovana zbog visokorizične trudnoće
Vesti online 15.12.2021
Glumica Aleksandra Tomić Đeđa oglasila se povodom vesti da je hitno hospitalizovana u GAK “Narodni front”. Naime, pojedini portali preneli su da je glumica zadržana jer je u pitanju visokorizična trudnoća, a zbog mnogobrojnih poruka zabrinutih… »
Sjajne vesti: Posle priča da je hospitalizovana oglasila se trudna devojka Andrije Miloševića
Večernje novosti 14.12.2021
Foto: Instagram - Nemojte da mi plašite prijatelje i roditelje. Nemamo nikakvu visokorizičnu trudnoću, niti sam primljena, došla sam samo na neke obične analize - napisala je Aleksandra Tomić i potpisala se kao "devojka Andrije Miloševića" na… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 10 satijoš 1 povezana