Povezane vesti
Tanja Savić: Željna sam ljubavi, ali mi ne treba niko
Nova 18.12.2021
Pevačica Tanja Savić imala je turbulentnu godinu iza sebe kada se suočila sa brojnim problemima oko starateljstva nad decom i nesuglasica sa bivšim suprugom. Međutim, iako je imala brojne probleme na emotivnom planu, Tanja kaže da i dalje veruje u… »
Ja sam žena za ljubav: Tanja Savić o udaji - pa i Nataša Bekvalac je imala tri braka
Večernje novosti 17.12.2021
Foto: Instagram/draskostanivukovic/tanja_savic_private Spajali su je mesecima s političarem Draškom Stanivukovićem, međutim, o svom ljubavnom životu nakon burnog i skandaloznog razvoda od Dušana Jovančevića s kojim ima dva sina, nije želela puno da… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Požar na Paviljonu Srbije u Veneciji: Oštećen deo krova, veća šteta izbegnuta
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih