Povezane vesti
Tanja Savić: Željna sam ljubavi, ali mi ne treba niko
Nova 18.12.2021
Pevačica Tanja Savić imala je turbulentnu godinu iza sebe kada se suočila sa brojnim problemima oko starateljstva nad decom i nesuglasica sa bivšim suprugom. Međutim, iako je imala brojne probleme na emotivnom planu, Tanja kaže da i dalje veruje u… »
Ja sam žena za ljubav: Tanja Savić o udaji - pa i Nataša Bekvalac je imala tri braka
Večernje novosti 17.12.2021
Foto: Instagram/draskostanivukovic/tanja_savic_private Spajali su je mesecima s političarem Draškom Stanivukovićem, međutim, o svom ljubavnom životu nakon burnog i skandaloznog razvoda od Dušana Jovančevića s kojim ima dva sina, nije želela puno da… »
Vesti dana »

Za ovo nije želeo ni da čuje! Sin Viki i Tašketa postavio roditeljima ultimatum, ovako će proslaviti 18. rođendan (video)
Alo pre 3 minutajoš 39 povezanih

Izrael deportovao još oko 170 aktivista ''Sumuda'': Među njima su Ognjen Marković i Greta Tunberg
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih

Imaš dva dana da sastaviš vladu! Makron zatražio od Lekornija da još jednom pregovara sa partijama
Večernje novosti pre 44 minutajoš 29 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Počeli indirektni pregovori između palestinske i izraelske delegacije u Šarm el Šeiku: Fokus na razmeni zatvorenika
Euronews pre 59 minutajoš 39 povezanih