Povezane vesti
Ćavi srećan zbog barsine dece: Izvrsna generacija nam dolazi, impresioniran sam!
Večernje novosti 18.12.2021
FOTO: AP/Tanjug/Andy Brownbill Katalonci su bili bolji od Elčea (3:2), a ono što posebo može da reaguje legendu kluba i sadašnjeg trenera je što su sve golove postigla deca tima sa "Nou Kampa" - Feran Đutgla, Gavi i Niko Gonzales. - Ne mogu ni da… »
Ćavijev vrtić uspeo da pobedi: Barsa umalo prosula sigurnu prednost (video)
Večernje novosti 18.12.2021
FOTO: AP/Tanjug Katalonci su se kockali, ali na kraju uspeli da dođu do trijumfa posle dva meča u kojima se nisu radovali u prvenstvu. Ćavi je dao šansu deci kluba koja su mu vratila na najbolji mogući način. Samo 19 minuta bilo je dovoljno domaćinu da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 54 minutajoš 1 povezana