Повезане вести
Пало званично помирење?! Дејан све заборавио и препустио се пољупцима и додирама са бившом женом, у кревету све пршти од…
Ало 19.12.2021
Шокирали све. Далила и Дејан Драгојевић су већ неко време у кревету и размењују нежности. Бивши супружници су на ивици пољупца, али се чинило да ће то тога свакако и доћи. Након дужег мажења и оклевања, Далила и Дејан су се… »
Новинари је сатерали у ћошак Далила открила емоције према Цару, а ево које сумње има везане за Дејана!
Ало 19.12.2021
Покушавала је да избегне одговор, али није успела. У току су "Питања новинара". На самом почетку емисије, Дејан Драгојевић је шокирао све укућане својим излагањем да је спреман да све опрости својој бившој супрузи Далили… »
Напустио емисију и почео да шутира све око себе Дејан у горем стању него када га је Далила преварила, сетио се свега што му…
Ало 19.12.2021
Пала му ролетна! Након што је схватио да не може из главе да избрише све што му је Далила Драгојевић приредила са Филипом Царем, Дејан је напустио емисију, па отишао у двориште и остао сам са својим мислима. Фото… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана