Povezane vesti
"Ne bi me iznenadilo da Novak odustane od Australije": Đokovićev prijatelj zabrinuo navijače
Večernje novosti 19.12.2021
FOTO: AP Škot, trenutno 134. teniser sveta pripreme za novu sezonu počeo je učešćem na "Mubadali" u Abu Dabiju, u finalu ga je porazio Andrej Rubljov. U intervjuu nakon turnira za „Eurosport“ otkrio je da planira da uzme buster vakcinu protiv virusa… »
Mari o Đokoviću: Ne bi me iznenadilo da sutra odustane od Australijan opena
Vesti online 19.12.2021
Britanski teniser Endi Mari govorio je o vakcinama, Australijan openu i Novaku Đokoviću, osvrnuvši se na mogućnost da se devetostruki šampion Ozi opena naredne godine ne pojavi na turniru. Mari je pripremu za novu sezonu započeo egzibicionim turnirom u… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft dogovorili osnovne odredbe ugovora: Srbija povećava svoj udeo u NIS-u za pet odsto
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 25 minutajoš 30 povezanih
Uhapšena dvojica zbog droge, kod jednog pronađena veća količina novca
IndeksOnline pre 55 minutajoš 26 povezanih
"Više puta sam pokušao da objasnim Trampu da ne dodeljujem Nobelovu nagradu!": Premijer Norveške ispričao kakve probleme je imao
Kurir pre 2 satajoš 78 povezanih
Dobitnik NIN-ove nagrade za N1: U romanu "Karota" od svoga iskustva napravio sam nešto sasvim novo
N1 Info pre 35 minutajoš 27 povezanih