Povezane vesti
OMIKRON SOJ: U Velikoj Britaniji preminulo 12 osoba zaraženih ovom varijantom korone
Moj Novi Sad 20.12.2021
U Velikoj Britaniji je umrlo 12 ljudi zaraženih varijantom omikron korona virusa, a 104 su hospitalizovane, izjavio je ministar pravde Dominik Rab. – Znamo da se (omikron) vrlo brzo širi. Trenutno imamo 104 hospitalizacije i 12 smrtnih slučajeva. Ali… »
Britanija beleži rekordne nivoe novozaraženih korona virusom Do sada je preminulo dvanaest osoba od posledica omikron soja!
Alo 20.12.2021
U Velikoj Britaniji preminulo je dvanaest osoba od posledica novog soja korona virusa omikron. U Velikoj Britaniji je dosad preminulo 12 ljudi od korona soja omikron, izjavio je danas zamenik premijera Dominik Rab, koji nije želeo da odbaci mogućnost… »
Vesti dana »

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih