Povezane vesti
Dalila je blatila moju mrtvu ćerku, Ona je moj neprijatelj... Eva Ras neće da čuje ime Dragojevićke, a o njenom braku ovako…
Kurir 27.12.2021
Glumica i književnica Eva Ras kaže da njen posao uopšte nije trpeo zbog virusa, te da je 2021. godinu provela radno. Budući da mesecima unazad cela Srbija i region bruje o Dalili Dragojević i njenoj javnoj preljubi koju je počinila pred mužem u… »
Gazila je mene i moju mrtvu ćerku! Otkrivena najveća brutalnost Dalile Dragojević, nije imala milosti prema njoj: Nikada neće…
Alo 27.12.2021
Brojni detalji iz života kontroverzne zadrugarke polako isplivavaju budući da je u centru dešavanja zbog afere u rijalitiju. Budući da mesecima unazad cela Srbija i region bruje o Dalili Dragojević i njenoj javnoj preljubi koju je počinila pred mužem u… »
Vesti dana »

U pucnjavi na Menhetnu ubijene četiri osobe, među njima i policajac
Insajder pre 27 minutajoš 20 povezanih

Policija s batinašima upala na Državni univerzitet u Novom Pazaru i izbacila studente (video)
Pravda pre 17 minutajoš 8 povezanih

U delovima Srbije obilne padavine: Moguće bujične poplave, odroni i klizišta
N1 Info pre 13 minutajoš 10 povezanih

Grejam preti Moskvi, Medvedev uzvraća: Pregovora neće biti dok ne ispunimo ciljeve operacije
Politika pre 8 minutajoš 13 povezanih

Velike poplave pogodile Peking: Najmanje 30 osoba poginulo, desetine hiljada evakuisanih (FOTO)
Euronews pre 38 minutajoš 9 povezanih