Повезане вести
Вучићева другарица одбила да врати у суд протераног судију из случаја Мишковић
Нова 28.12.2021
Адвокат Владимир Вучинић, најпознатији јавности као судија Специјалног суда у процесу против бизнисмена Мирослава Мишковића, конкурисао за место у Вишем касационом суду, али је одбијен иако Србији фале судије. Иначе, председница… »
Вучинић: Најбоље судије систем одбаци као страно тело, без оправданих разлога
Н1 Инфо 28.12.2021
Адвокат Владимир Вучинић, некадашњи судија Специјалног суда који се замерио властима одлуком у "случају Мишковић", изјавио је да се недавно јавио на конкурс за судије, што је и био више од 20 година, али није изабран иако је то… »
Адвокат Вучинић: Конкурисао сам за судију, али нису исправили неправду која ми је учињена
Бета 28.12.2021
Адвокат Владимир Вучинић, некадашњи судија Специјалног суда који се замерио властима одлуком у "случају Мишковић", изјавио је да се недавно јавио на конкурс за судије, што је и био више од 20 година, али није изабран иако је то… »
Адвокат Вучинић: Конкурисао сам за судију, али нису исправили неправду која ми је учињена
Радио сто плус 28.12.2021
„Пријавио сам се на конкурс који је расписао Високи савет судства за судију Врховног касационог суда. Веровао сам да неко са мојим искуством, радном и личном биографијом, може да помогне, тим пре јер ми је до испуњена пуног… »
Вести дана »
Србију захватио нови талас падавина, ево где ће пљуштати вечерас: Невероватан преокрет времена већ до јутра
Телеграф пре 1 сатјош 43 повезане
Откривено ко је отказао састанак Путина и Трампа поред Србије: Прозвао руског председника "Гангстером"
Мондо пре 1 сатјош 17 повезаних
Осумњичени за пуцњаву и паљење шатора испред Скупштине остаје у притвору
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 60 повезаних