Povezane vesti
Nije birao reči: Muta Nikolić otvoreno o Kokoškovu i velikom neuspehu ‘orlova’ – ‘Delovao mi je mrtav-ladan’
Hot sport 28.12.2021
Proslavljeni košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić osvrnuo prošlogodišnji debakl ‘orlova’. Nakon poraza od Italije, košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da izbori plasman na Olimpijske igre u Tokiju. Posle velikog neuspeha, smenjen je… »
Kokoškov ne oseća pripadnost Srbiji: "Mi da se izbodemo noževima posle Italije, a on mrtav hladan..."
Večernje novosti 28.12.2021
Foto: FIBA Postigao je Muta dosta toga, naročito u reprezentaciji, dok je u klubovima čini se ostao malo nedorečen. Upravo reprezentacija je bila glavna tema Nikolića u razgovoru za "Sportklub", gde je pričao i o neuspehu u poslednjem kvalifikacionom… »
Vesti dana »

Studenti Pravnog fakulteta za večeras najavili protest u Beogradu zbog napada na profesorku
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 55 minutajoš 13 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 10 minutajoš 59 povezanih

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogvicu
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 20 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 7 satijoš 22 povezane