Povezane vesti
Srbin odlazi iz atletika - tamo ga ne biste očekivali: Bivši napadač Partizana se seli u hladnije krajeve?
Mondo 28.12.2021
Ivan Šaponjić je dobio ponudu. Ivan Šaponjić je dobio ponudu. Da li će Švedska postati nova destinacija za srpske fudbalere? Veljko Birmančević je tamo imao izuzetno zapaženu godinu u dresu Malmea, osvojio je titulu i uveo ekipu u Ligu šampiona, a sada… »
Srbin se seli u hladnije krajeve: Ivan Šaponjić napušta Atletiko i odlazi u Švedsku?
Večernje novosti 28.12.2021
FOTO: EPA Kako navode tamošnji mediji bivši igrač Partizana je želja Đurgardena, ekipe koja je minulu sezonu okončala na trećem mestu sa samo dva boda manje od šampiona Malmea. Enligt Sportbladet så har Djurgården ögonen på Atletico Madrid spelaren Ivan… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 38 minutajoš 21 povezana
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Stručnjak za energetiku: Srbija bi mogla da preuzme vlasništvo u NIS ako ne bude imala izbora, ta opcija se već razmatra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 4 satijoš 18 povezanih