Povezane vesti
Što na umu, to na drumu: Ibrahimović na promociji sopstvene knjige ‘zapalio’ svet izjavom, pa otkrio šta za njega…
Hot sport 28.12.2021
Poznato je da Zlatan Ibrahimović nema dlake na jeziku. Proslavljeni švedski napadač Zlatan Ibrahimović objavio je novu knjigu ‘Adrenalin’, a na promociji se dotakao Zlatne lopte koja je otišla u ruke Lionela Mesija. – Zlatna lopta je lepa… »
Ibrahimović u prepoznatljivom stilu: Zlatna lopta je lepa, ali nije mi potrebna da bih dokazao da sam najbolji
Večernje novosti 28.12.2021
Foto: AP Šveđanin je objavio novu knjigu pod naslovom "Adrenalin", a na promociji je prokomentarisao Mesijevu Zlatnu loptu i šta bi njemu značilo to priznanje. - Zlatna lopta je lepa stvar, ali mi nije potrebna da dokažem da sam najbolji - odgovorio… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 31 povezana

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 7 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 3 satajoš 48 povezanih