Povezane vesti
Životi u rukama najboljih
Vesti online 29.12.2021
Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji. On je istakao da je srećan što posao dobija 711 mladih lekara i medicinskih… »
Želimo da mladi medicinari ostanu u Srbiji Vučić uručio ugovore o zaposlenju diplomcima: Svojim radom pokazali da su ispred…
Večernje novosti 28.12.2021
Foto: Tanjug - Srećan sam što danas zapošljavamo 711 mladih ljudi – lekara, medicinskih tehničara i sestara, koji su svojim rezultatima, svojim učenjem, svojim radom pokazali da su ispred ostalih. I upravo zato mi želimo da oni ostanu ovde, želimo da… »
Vesti dana »
Teško ubistvo u Čačku u blizini Osnovne škole Filip Filipović
Ozon press pre 35 minutajoš 29 povezanih
Tramp preti NATO saveznicima, Nemačka i Japan odbacili mogućnost slanja brodova u Ormuski moreuz
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
Uživo - Trampu saveznici masovno okreću leđa! Gore Emirati, ima mrtvih, počela kopnena operacija (video)
Mondo pre 34 minutajoš 27 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 11 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 5 satijoš 65 povezanih