Povezane vesti
Pokajao se zbog svega Gruja slomljen jer nije dobio čestitku od ćerke, shvatio težinu svojih dela?!
Alo 01.01.2022
Teško mu je. Mina Vrbaški je sa voditeljem Milanom Miloševićem u Beloj kući. Ona je došla da bi zadrugarima podelila novogodišnje poklone. Mina i Milan su delili poklone MC Aleks, Lazaru Čoliću Zoli, Milani Mimi Šarac koji su bili presrećni… »
Grcala u suzama, muk u Beloj kući Dalila očajna jer nije dobila poklon od porodice, Dejan poleteo da je uteši!
Alo 01.01.2022
Najtužniji dan! Mina Vrbaški je sa voditeljem Milanom Miloševićem u Beloj kući. Ona je došla da bi zadrugarima podelila novogodišnje poklone. Foto: Youtube/Printscreen Dalila Dragojević je želela da se javno obrati svom ocu: - Meni je ovaj dan… »
Presrećna, jer im je podrška poslala poklon Dalila se izradovala što ih nisu zaboravili, a evo kako je reagovao Car!
Alo 01.01.2022
Još uvek su uz njih. Mina Vrbaški je sa voditeljem Milanom Miloševićem u Beloj kući. Ona je došla da bi zadrugarima podelila novogodišnje poklone. Sledeći poklon je bio za Dalilu Dragojević i Filipa Cara! Printscreen U velikom džaku je bila i… »
Saterala Milicu u ćošak Mina Vrbaški oči u oči sa Veselinovićevom, prenela joj poruku od njene majke, Mensur poludeo!
Alo 01.01.2022
Haos! Mina Vrbaški je sa voditeljem Milanom Miloševićem u Beloj kući. Ona je došla da bi zadrugarima podelila novogodišnje poklone. Sledeći poklon je bio za Milicu Veselinović: Foto: Youtube/Printscreen - Konstantno me pominješ i vređaš - rekla… »
Zastala mu knedla u grlu! Janjušu Ena poslala poklon u Zadrugu, još uvek veruje u njihovu ljubav!
Alo 01.01.2022
Mina Vrbaški delila poklone zadrugarima. Mina Vrbaški je sa voditeljem Milanom Miloševićem u Beloj kući. Ona je došla da bu zadrugarima podelila novogodišnje poklone. Naredni poklon bio je za Baneta Đokića. On se zahvalio Mini i pogledao koje je… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane