Повезане вести
Адвокат Вучинић: Устав је само форма, никад нисмо имали независно правосуђе
Бета 02.01.2022
Адвокат Владимир Вучинић, раније дугогодишњи судија у познатим случајевима, оценио је да у предложеним изменама Устава у области правосудја постоји побољшање у односу на садашње уставно уредјење, али је нагласио да је то… »
Адвокат Вучинић: Устав је само форма, никад нисмо имали независно правосудје
Радио сто плус 02.01.2022
„Да не идемо још даље у прошлост, али од Другог светског рата, што сам могао да закључим из литературе, па касније оно што сам увидео, ми никад нисмо имали независно правосудје ни самостално тужилаштво“, рекао је Вучинић у… »
Н1 Инфо 02.01.2022
Адвокат Владимир Вучинић, раније дугогодишњи судија у познатим случајевима, оценио је да у предложеним изменама Устава у области правосуђа постоји побољшање у односу на садашње уставно уређење, али је нагласио да је то само… »
Нова 02.01.2022
Адвокат Владимир Вучинић, раније дугогодишњи судија у познатим случајевима, оценио је да у предложеним изменама Устава у области правосуђа постоји побољшање у односу на садашње уставно уређење, али је нагласио да је то само… »
Вести дана »
Најновије упозорење РХМЗ-а: Опасна појава захватила већи део Србије, овде време може бити опасно
Мондо пре 54 минутајош 10 повезаних
САД продужиле Лукоилу лиценцу до 17. јануара за преговоре о продаји имовине
Спутник пре 19 минутајош 7 повезаних
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 19 минутајош 9 повезаних
Звезда је фаворит против Штурма! Погледајте какве су квоте пред вечерашњу утакмицу у Грацу!
Курир пре 1 сатјош 11 повезаних
Немилосрдни Тандери оверили карту за Вегас! Шеј и екипа понизили Сансе! После 25 утакмица имају само један пораз!
Курир пре 9 минутајош 9 повезаних