Повезане вести
Адвокат Вучинић: Устав је само форма, никад нисмо имали независно правосуђе
Бета 02.01.2022
Адвокат Владимир Вучинић, раније дугогодишњи судија у познатим случајевима, оценио је да у предложеним изменама Устава у области правосудја постоји побољшање у односу на садашње уставно уредјење, али је нагласио да је то… »
Адвокат Вучинић: Устав је само форма, никад нисмо имали независно правосудје
Радио сто плус 02.01.2022
„Да не идемо још даље у прошлост, али од Другог светског рата, што сам могао да закључим из литературе, па касније оно што сам увидео, ми никад нисмо имали независно правосудје ни самостално тужилаштво“, рекао је Вучинић у… »
Н1 Инфо 02.01.2022
Адвокат Владимир Вучинић, раније дугогодишњи судија у познатим случајевима, оценио је да у предложеним изменама Устава у области правосуђа постоји побољшање у односу на садашње уставно уређење, али је нагласио да је то само… »
Нова 02.01.2022
Адвокат Владимир Вучинић, раније дугогодишњи судија у познатим случајевима, оценио је да у предложеним изменама Устава у области правосуђа постоји побољшање у односу на садашње уставно уређење, али је нагласио да је то само… »
Вести дана »

Јутро облачније, током дана сунчаније: Свежије, температура до 25 степени
Телеграф пре 2 сатајош 9 повезаних

На изложби Експо у Осаки данас обележавање Националног дана Србије,присуствује Вучић
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних

Трампова порука Израелу да буде опрезан после напада у Катару
Радио сто плус пре 27 минутајош 4 повезане

Република Српска окићена заставама Србије и Српске поводом Дана српског јединства
РТВ пре 32 минутајош 3 повезане