Povezane vesti
Advokat Vučinić: Ustav je samo forma, nikad nismo imali nezavisno pravosuđe
Beta 02.01.2022
Advokat Vladimir Vučinić, ranije dugogodišnji sudija u poznatim slučajevima, ocenio je da u predloženim izmenama Ustava u oblasti pravosudja postoji poboljšanje u odnosu na sadašnje ustavno uredjenje, ali je naglasio da je to samo forma čije će… »
Advokat Vučinić: Ustav je samo forma, nikad nismo imali nezavisno pravosudje
Radio sto plus 02.01.2022
„Da ne idemo još dalje u prošlost, ali od Drugog svetskog rata, što sam mogao da zaključim iz literature, pa kasnije ono što sam uvideo, mi nikad nismo imali nezavisno pravosudje ni samostalno tužilaštvo“, rekao je Vučinić u razgovoru za Betu. Kako je… »
N1 Info 02.01.2022
Advokat Vladimir Vučinić, ranije dugogodišnji sudija u poznatim slučajevima, ocenio je da u predloženim izmenama Ustava u oblasti pravosuđa postoji poboljšanje u odnosu na sadašnje ustavno uređenje, ali je naglasio da je to samo forma čije će poštovanje… »
Nova 02.01.2022
Advokat Vladimir Vučinić, ranije dugogodišnji sudija u poznatim slučajevima, ocenio je da u predloženim izmenama Ustava u oblasti pravosuđa postoji poboljšanje u odnosu na sadašnje ustavno uređenje, ali je naglasio da je to samo forma čije će poštovanje… »
Vesti dana »
Đurić: Pritisci na Srbe prevazilaze fizičke pretnje, pojačavaju se kroz administraciju
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
(Foto, video) Procedura ulaska u EU po novim pravilima Korak po korak: Svi moraju da izađu iz vozila svaki put, jedna stavka odlazi u istoriju
Blic pre 53 minutajoš 30 povezanih
Kreće bitka za Arktik? Tramp ne odustaje od Grenlanda; NATO se slaže - Rusija i Kina pod prismotrom
B92 pre 18 minutajoš 40 povezanih
Očekivan ishod u Novom Pazaru: Partizan potvrdio veliku krizu igara tima Nenada Lalatovića i upisao pobedu!
Hot sport pre 1 satjoš 38 povezanih