Povezane vesti
Srpkinja je mene majka rodila: Dodik dohvatio mikrofon, zapevao čuvenu pesmu, a onda mu se pridružila majka Mira (video)
Kurir 03.01.2022
Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak muzičkog nastupa srpskog člana Predsedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika! Na snimku koji je objavila Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, vidi se srpski političar koji svojoj majci Miri peva pesmu… »
Srpkinja je mene majka rodila: Dodik sa majkom zapevao čuvenu pesmu (VIDEO)
Večernje novosti 02.01.2022
Foto: Printscreen/Twitter/goricadodik Na videu, za koji nije poznato kada je nastao, Milorad svojoj majci peva pesmu "Srpkinja je mene majka rodila". Srpkinja je njega majka rodila, sve da voli ona ga učila, sa verom u Boga majka rađala, pa mu duša kao… »
Vesti dana »

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa promenljivim oblačnostima na jugu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 32 povezane

Pitali smo CHATGPT kakve je to mere Vučić danas saopštio: Veštačka inteligencija je objasnila zašto to radi
Nova pre 55 minutajoš 16 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih