Povezane vesti
Francuska levica za izlazak iz NATO-a i saradnju sa Rusijom
Vesti online 03.01.2022
Lider krajnje leve partije “Nepokorna Francuska” Žan Luk Melanšon založio se za izlazak zemlje iz NATO-a i za saradnju sa Rusijom. “Ja sam za izlazak iz NATO-a. Potrebna je deeskalacija”, napisao je Melanšon na tviteru. Govoreći na radiju “Frans Inter”… »
Francuska da napusti NATO: Melanšon iznenadio javnost - "Ne pristajem da nam Rusija bude neprijatelj!"
Večernje novosti 03.01.2022
Foto: AP Photo/Francois Mori/Profimedia/Ilustracija Na poslednjim predsedničkim izborima u Francuskoj Melanšon je osvojio više od 19 odsto glasova u prvom krugu. Ove godine on može po treći put da učestvuje u predsedničkoj trci. - Ja sam za izlazak iz… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana