Povezane vesti
Odlepila za turčinom: Nataša Bekvalac priznala - ništa ne radim bez astrologa, volela bih da glumim u nastavku "Južnog…
Večernje novosti 04.01.2022
Foto Igor Marinković - Biković i Radonjić su mi najbolji frajeri, ne zna se ko je bolji! Super su glumci, lepi i talentovani, baš su me oduševili - priča Nataša. Dodaje da ne bi imala ništa protiv da sa Marašem i Baćom deli kadar u filmu ili… »
"Na kraju sam se razočarala..." Nataša Bekvalac odlepila za turčinom, a onda usledio obrt...
Blic 04.01.2022
Pevačica Nataša Bekvalac priznala je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, da je "bacila oko" na jednog glumca. Reč je, naime, o Džanu Jamanu, protagonisti turske serije "Sanjalica", koji je nedavno posetio našu zemlju. - On mi se mnogo sviđa… »
Vesti dana »

Vučić na komemorativnom skupu za stradale u NATO agresiji: Nisu nas pobedili, predsednik sam slobodne zemlje
RTS pre 4 minutajoš 66 povezanih

"Decu im nikada nećemo oprostiti" Ministarka Stamenkovski na 26. godišnjicu NATO agresije: Najveći gubitak se meri životima stradalih, koje ne smemo zaboraviti
Kurir pre 7 satijoš 49 povezanih

Rušilački bilans NATO agresije: Tokm bombardovanja 1999. na kraljevački kraj bačeno više od 600 projektila
Večernje novosti pre 58 minutajoš 44 povezane

Lekar i vođa opozicione grupe Dragan Milić tvrdi da je pucano na njegov stan u Nišu
BBC News pre 2 satajoš 74 povezane