Povezane vesti
Preživeo sam rat sa 20 godina, izdržaću i ove sankcije: Milan Tegeltija odgovorio Amerikancima!
Kurir 05.01.2022
Savetnik srpskog člana Predsedništva BiH za pravna pitanja Milan Tegeltija rekao je da američke sankcije njemu i njegovoj supruzi nisu rezultat sudskih postupaka, već politički pritisak strane države na dešavanja u BiH. Nemam nikakvu potrebu da se… »
Tegeltija odgovorio amerima: Preživeo sam rat sa 20 godina - izdržaću i sankcije!
Večernje novosti 05.01.2022
FOTO: Novosti Nemam nikakvu potrebu da se branim, to bi bilo besmisleno jer ove sankcije nisu rezultat nekih sudskih postupaka, niti sam imao priliku da u učestvujem u bilo kakvom postupku strane države, nego su rezultat politike koja u sebi sadrži… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od Novog Sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima, nova investiciona klima
Kurir pre 53 minutajoš 61 povezana

Vučić otkrio kada će biti gotov Moravski koridor i najavio produžetak auto-puta ka Arilju i Ivanjici
Morava info pre 33 minutajoš 29 povezanih

Da mu vreme nije – nije! Šta sneg u oktobru predskazuje, znali su naši naši stari – pogledajte
Dnevnik pre 1 satjoš 157 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 3 minutajoš 24 povezane

"Care... Matori smo": Novak Đoković se javio posle meča sa čuvenim Hrvatom u Šangaju
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane