Povezane vesti
Preživeo sam rat sa 20 godina, izdržaću i ove sankcije: Milan Tegeltija odgovorio Amerikancima!
Kurir 05.01.2022
Savetnik srpskog člana Predsedništva BiH za pravna pitanja Milan Tegeltija rekao je da američke sankcije njemu i njegovoj supruzi nisu rezultat sudskih postupaka, već politički pritisak strane države na dešavanja u BiH. Nemam nikakvu potrebu da se… »
Tegeltija odgovorio amerima: Preživeo sam rat sa 20 godina - izdržaću i sankcije!
Večernje novosti 05.01.2022
FOTO: Novosti Nemam nikakvu potrebu da se branim, to bi bilo besmisleno jer ove sankcije nisu rezultat nekih sudskih postupaka, niti sam imao priliku da u učestvujem u bilo kakvom postupku strane države, nego su rezultat politike koja u sebi sadrži… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 3 satajoš 21 povezana

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 11 minutajoš 34 povezane

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 26 minutajoš 53 povezane

Nesreća na visećem mostu u kineskoj oblasti Sinđang, pet osoba poginulo, 24 povređene
Euronews pre 26 minutajoš 28 povezanih