Povezane vesti
"Ako me ubiju, to su uradili Amerikanci": Dodik o sramnoj odluci Vašingtona i kriminalnoj hobotnici u BiH
Večernje novosti 05.01.2022
Foto: Tanjug/Fena/Hazim Aljović - Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali kriminalnu hobotnicu, čiji deo je bio Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza. I sada on priča o korupciji u… »
Šokantna izjava Dodika: "Ako me ubiju, želim da kažem javnosti da su to uradili Amerikanci, uz asistenciju Britanaca"
Blic 05.01.2022
Predsednik SNSD je rekao da je tačno da se suprostavlja Ustavnom sudu BiH, jer je on davno trebalo da funkcioniše bez stranaca. - Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana

"Mnogi su sahranjeni pre nego što su naučili da hodaju": Objavljena imena 18.500 ubijene dece u Gazi!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana