Povezane vesti
"Ako me ubiju, to su uradili Amerikanci": Dodik o sramnoj odluci Vašingtona i kriminalnoj hobotnici u BiH
Večernje novosti 05.01.2022
Foto: Tanjug/Fena/Hazim Aljović - Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali kriminalnu hobotnicu, čiji deo je bio Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza. I sada on priča o korupciji u… »
Šokantna izjava Dodika: "Ako me ubiju, želim da kažem javnosti da su to uradili Amerikanci, uz asistenciju Britanaca"
Blic 05.01.2022
Predsednik SNSD je rekao da je tačno da se suprostavlja Ustavnom sudu BiH, jer je on davno trebalo da funkcioniše bez stranaca. - Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali… »
Vesti dana »
NIS: Počela priprema za vraćanje u rad rafinerije u Pančevu
Vesti online pre 31 minutajoš 29 povezanih
Blokiran Dekanat novosadskog Filozofskog fakulteta: Profesori traže odgovornost zbog otkaza Jeleni Kleut
Nedeljnik pre 2 satajoš 17 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 150 povređenih
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 63 povezane
"Amerika se sprema za napad" Rusi u ekstazi zbog sukoba SAD i EU oko Grenlanda, oglasio se Medvedev: "NATO je gotov"
Blic pre 56 minutajoš 63 povezane
RHMZ dao prognozu za celu nedelju: Zima ne popušta, a evo kad opet kreću padavine
Nova pre 2 satajoš 31 povezana