Повезане вести

Поново у маратонској свађи Драгојевићи опет ушли у сукоб, Далила га питала јел се покајао због развода!

Поново у маратонској свађи Драгојевићи опет ушли у сукоб, Далила га питала јел се покајао због развода!

Ало 06.01.2022
Након емисије ''Питања гледалаца'' тензија између ова два задругара само расте! Дејан и Далила Драгојевић су се, након јела, осамили у пушионици, па су започели још један у низу разговор. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Је л' имаш… »
Рекао ми је да ме воли као бога! Далила раскринкала Цара, он се безуспешно бранио, Дејан поново сломљен!

Рекао ми је да ме воли као бога! Далила раскринкала Цара, он се безуспешно бранио, Дејан поново сломљен!

Ало 06.01.2022
Многи нису могли да верују у оно што чују! У току је емисија ''Питања гледалаца'', а након што су Марко Ђедовић и Јована Томић Матора изнели мишљење на однос Далиле Драгојевић и Филипа Цара у последња два дана, реч је добио… »
Свесни смо да ништа није готово! Ђедовић сатерао у ћошак Далилу и Цара, задругарим им све сасули у лице!

Свесни смо да ништа није готово! Ђедовић сатерао у ћошак Далилу и Цара, задругарим им све сасули у лице!

Ало 06.01.2022
Не могу више да беже од истине! У току је емисија Питања гледалаца. Прво питање које је направило општу пометњу за црним столом је везано за однос Филипа Цара и Далиле Драгојевић и ситуације из изолације која се догодила у… »

Вести дана »