Povezane vesti
Bolna ispovest voditeljke: Nataša Pavlović prvi put o smrti bivšeg muža Marka Živića: "Osamila sam se, tugujem..."
Blic 06.01.2022
Voditeljka jedne od najgledanijih emisija kolažnog tipa "Praktična žena", harizmatična Nataša Pavlović, pričala je o uspehu projekta čiji je autor i domaćin, odnosu sa sinovima, porodičnim obavezama, ali i smrti bivšeg supruga, glumca Marka Živića koji… »
Patim i tugu čuvam za sebe: Nataša Pavlović o smrti bivšeg muža Marka Živića
Večernje novosti 06.01.2022
Foto: Printskrin Instagram - Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti… »
Vesti dana »

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sremska Mitrovica: Danas sunčano i toplo, a u nedelju kiša i snažno nevreme
Ozon pre 3 satajoš 5 povezanih

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) stiže prava jesen, temperatura pada za 16 stepeni! Ovog datuma imaćemo pravo zahlađenje, a onda nastupa bablje leto
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana