Повезане вести

„Новак може да се ‘извуче’ због невероватне менталне снаге“

„Новак може да се ‘извуче’ због невероватне менталне снаге“

Нова 07.01.2022
Новак Ђоковић се налази у притвору у Мелбурну, где у мигрантском хотелу чека одлуку суда поводом жалбе на укидање визе која му је првобитно била издата. Новак је кренуо пут Аустралије уз поруку да је добио медицинско изузеће… »
Тенисери масовно устали да подрже Новака - с друге стране само Надал

Тенисери масовно устали да подрже Новака - с друге стране само Надал

Спортал блиц 07.01.2022
Актуелни први рекет света, , и даље се налази у заточеништву у "хотелу страве" у Мелбурну. Око целокупне ситуације везане за проблеме око уласка у Мелбурн светска мишљења су подељена. Светски медији углавном оправдавају… »
Асоцијација професионалних тенисера: Ђоковић је добро, о свему што му се дешава сам ће се изјаснити када буде одлучио

Асоцијација професионалних тенисера: Ђоковић је добро, о свему што му се дешава сам ће се изјаснити када буде одлучио

Данас 07.01.2022
Новак Ђоковић је добро, а о свему што му се дашава сам ће се изјаснити када буде одлучио да то уради, саопштила је данас Асоцијација професионалних тенисера, коју су основали најбољи игач света и Васил Поспишил. Асоцијација… »
"Фрее Новак": Усијале се мреже, велика акција Ђоковићевих навијача

"Фрее Новак": Усијале се мреже, велика акција Ђоковићевих навијача

Спортал блиц 07.01.2022
Српски тенисер налази се у Мелбурну, где чека расплет драме око његовог уласка у Аустралију. Новак је након добијања медицинскох изузећа кренуо пут Аустралије, али је након вишесатног задржавања на аеродрому њему одузета виза… »
Нова порука Новака Ђоковића на Инстаграму: Хвала Србији, хвала Богу драгом!

Нова порука Новака Ђоковића на Инстаграму: Хвала Србији, хвала Богу драгом!

Вечерње новости 07.01.2022
Фото: Профимедиа Поред честитке за Божић коју је Новак упутио, најбољи тенисер света се захвалио и на великој подршци која му ових тешких дана стиже са свих страна. - Хвала мојој породици, фамилији, Србији и свим добрим људима… »
Новак Ђоковић ће сам поделити чињенице око притвора

Новак Ђоковић ће сам поделити чињенице око притвора

Спортски журнал 07.01.2022
Асоцијација професионалних тенисера (ПТПА), чији је један од оснивача Новак Ђоковић, саопштила је да је најбољи тенисер света налази у добром стању и да је затражио да му допусте да он лично подели чињенице око свог притвора… »
Поспешил уз Ђоковића! Огласио се Новаков пријатељ и сарадник: Остани јак, брате мој!

Поспешил уз Ђоковића! Огласио се Новаков пријатељ и сарадник: Остани јак, брате мој!

Спортал блиц 07.01.2022
Српски тенисер и актуелни први рекет света, , налази се у "хотелу ужаса" у Мелбурну, док чека да буде депортован у Србију. Подсетимо, Ђоковић је успомоћ медицинског изузећа добио право да учествује на предстојећем Аустралијан… »
Појавио се доказ! Процурио документ који показује да су организатори АО криви за ситуацију у којој се нашао Новак

Појавио се доказ! Процурио документ који показује да су организатори АО криви за ситуацију у којој се нашао Новак

Спортал блиц 07.01.2022
се налази у незавидном положају у Аустралији, пошто је смештен у миграциони хотел, након што су тамошње власти одлучиле да му повуку визу. Док чека расплет и одлуку на жалбу коју је пред судом поднео његов адвокатски тим, стижу… »
"Ако имају проблем што је Србин, ја немам": Новак Ђоковић добио подршку из Задра!

"Ако имају проблем што је Србин, ја немам": Новак Ђоковић добио подршку из Задра!

Вечерње новости 07.01.2022
ФОТО: Принтскрин/Твитер/АнонимуСербиа Многи су му пружили подршку из света спорта, политике, али и обични грађани. Јуче су се људи окупили испред Скупштине Србије, данас је планирано ново окупљање од 15.00 часова, а исто тако… »
Подршка Ђоковићу из задра: “Немамо проблем што је Новак Србин! Дапаче, Христос се роди!“

Подршка Ђоковићу из задра: “Немамо проблем што је Новак Србин! Дапаче, Христос се роди!“

Спортал блиц 07.01.2022
Први рекет света налази се у Мелбурну, у хотелу за мигранте. Након што му је одбијена виза, српски тенисер је уложио жалбу и до одлуке суда неће бити депортован, а од тог момента, њему присиже подршка са свих страна света. Тако… »
Асоцијација професионалних тенисера: Ђоковић је добро, огласиће се када он то одлучи

Асоцијација професионалних тенисера: Ђоковић је добро, огласиће се када он то одлучи

Радио 021 07.01.2022
Новак Ђоковић се налази у добром стању, потврдили су из Асоцијације професионалних тенисера (ПТПА), чији је он оснивач. ПТПА се огласио саопштењем о ситуацији у којој се нашао најбољи тенисер света, у којем се истиче да је… »
Заварени прозори у хотелу ужаса: Соба пуна буба, азиланти који вапе за бољим сутра и Новак Ђоковић - има ли краја…

Заварени прозори у хотелу ужаса: Соба пуна буба, азиланти који вапе за бољим сутра и Новак Ђоковић - има ли краја…

Спортал блиц 06.01.2022
је апсолутна тема број један на читавој планети, а нема сумње да је, после одбијене визе, у центру пажње и хотел у којем Србин борави, који је у најмању руку катастрофалан. Наиме, најбољем тенисеру света је одређен смештај у… »

Вести дана »