Повезане вести
Постала је хит на друштвеним мрежама, али и у кући Менсур запамтио узречице Милицине мајке, па је исмевао, Веселиновићева…
Ало 07.01.2022
Није могао да дође себи од смеха! Иако више нису у вези, Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић провели су заједно и Божићни ручак, седећи једно поред другог, а Тара Симов све време је седела поред њих, не би ли мотрила на… »
Цар очајан због далиле Филип немо посматрао Драгојевићку поред Дејана, очима је рекао све!
Ало 07.01.2022
Све га је стигло! Иако је увек расположен за весеље, Филип Цар је Божићни ручак провео потпуно сам, седећи на гарнитури, а песме су га гађале право у срце, све време је посматрао Далилу Драгојевић, која је играла на самом челу… »
Више немају ни једног пријатеља Задругари шокирани понашањем Далиле и Дејана, Ђедовић згрожен поступцима Драгојевића
Ало 07.01.2022
Они су им трн у оку! Тара Симов и Марко Ђедовић разговарали су у пушионицу и оговарали Драгојевиће. Наиме, Тара је била кивна на Далилу због понашања, док је Ђедовићу више сметало понашање Дејана: Фото: Иоутубе/Принтсцреен -… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана