Povezane vesti
Dalila šokirala izjavom za Cara, Dejan je napao: Žestoko se posvađali kad su ostali sami - Nije te sramota posle svega?!
Mondo 08.01.2022
Dalila i Dejan Dragojević ponovo su zaratili u Zadruzi. Dalila i Dejan Dragojević ponovo su zaratili u Zadruzi. Dalila Dragojević izabrala je za najpozitivnijeg učesnika Zadruge Filipa Cara za kojeg je rekla da je najviše zasmejava, posle čega je Dejan… »
Ne približavaj mi se! Dejan napao Dalilu što je stavila Cara ispred njega, pa usledila brutalna svađa supružnika, ona ga…
Alo 08.01.2022
Ne može niže od ovoga! U toku je glasnaje za tri najpozitivnije osobe, a Dejan je, zbog svoje nervoze, napao Dalilu Dragojević. - Nije te sramota da pi**š po meni posle svega - rekao je Dejan. - Navalili sve na mene - rekla je Dalila - Kunem ti se, zbog… »
Vesti dana »

UŽIVO Studenti i građani ispred Filozofskog u Novom Sadu: Studenti traže ulaz u fakultet večeras – mejlom dali rok dekanu od dva sata (FOTO, VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 37 povezanih

Meloni: Saveznici razmatraju italijanski predlog o garancijama za Ukrajinu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Protest ispred Pete beogradske gimnazije, okupljanje i kordon policije ispred Filozofskog u Novom Sadu
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih

Srbija - estonija: Košarkaši kreću u pohod na zlato! Ataman i Turska poslali brutalnu poruku Orlovima
Kurir pre 56 minutajoš 28 povezanih