Povezane vesti
Nenad Periš: Svaki dan se čujem sa Matejevim prijateljima, dobili su koronu
Nova 09.01.2022
Otac nestalog Mateja Periša je kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina, a potom je govorio o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboleli od koronavirusa… »
Nenad periš u suzama u iščekivanju vesti o sinu: Otkrio nove detalje o Matejevim prijateljima s kojima je bio u Beogradu
Kurir 09.01.2022
Otac nestalog Mateja Periša je kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina, a potom je govorio o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboleli od korona virusa. -… »
"Nadam se i ostajem tu": Snimak Nenada Periša dok sa knedlom u grlu odgovara na pitanje novinarke pokazuje sve dostojanstvo…
Blic 08.01.2022
"Gde da idem? Gde da idem?", ovako na pitanje novinarke do kada ostaje u Beogradu odgovara Nenad Periš otac nestalog Splićanina Mateja Periša za kojim potraga traje punih devet dana. Potresni video Nenada Periša skrhanog bolom sa knedlom u grlu i suzama… »
Periš: Nada me nije napustila i neće, molim se Bogu da nađemo Mateja
Danas 08.01.2022
Otac nestalog mladića Mateja Periša iz Splita, Nenad Periš, rekao je da ga nada nije napustila, i da akcija potrage nije jednostavna i da ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije radi sve što može. „Treba se nadati, ja se nadam, nada mi nije pobegla… »
Vesti dana »

(VIDEO) Objavljen video snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka kako beži sa lica mesta
N1 Info pre 50 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

Snažan ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
NIN pre 35 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 51 minutajoš 21 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: Sprema potpuni haos, poznato i gde je otišla
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih