Povezane vesti
MI6 upozorio britanske parlamentarce na djelovanje kineskog špijuna
Al Jazeera 14.01.2022
Obavještajna služba je upozorila da je žena, koja je advokatica, bila u kontaktu s članovima sada već bivše parlamentarne grupe Velika Britanija – Kina, kao i zastupnicima i kandidatima za zastupnike. Obavještajna služba Velike Britanije upozorila je… »
Kineski špijuni su u parlamentu! Britanska kontraobaveštajna služba MI5 upozorila poslanike
Večernje novosti 13.01.2022
Foto Tanjug/AP / Depozitfotos MI5 je na to upozorio predsednika parlamenta, a obavešteni su i svi poslanici. To pitanje je pred Donjim domom britanskog parlamenta pokrenuo konzervativni poslanik Ijan Dankan Smit koji je se pozvao na pismo predsednika… »
Vesti dana »
Danas i do 37 stepeni, Niš među najtoplijim gradovima: Od 10. septembra stiže promena vremena
Glas juga pre 47 minutajoš 11 povezanih
Alkaraz skinuo majicu posle meča – žene pale u trans! Snimci zapalili mreže, a onda je morao sve da objasni! (video)
Kurir pre 7 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 5. septembar: Preminuo Slavko Leovac, završen Rusko-japanski rat, umrla Majka Tereza...
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Kako će biti izmenjene trase linija javnog prevoza zbog manifestacije „Trka 10K Beograd 2026“?
Danas pre 11 satijoš 1 povezana