Povezane vesti

Savić saopštio spisak vaterpolista za duel sa Italijom

Nova 14.01.2022
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za utakmicu protiv Italije u prvom kolu Svetske lige. Srbija dočekuje Italiju u Šapcu 18. januara u 19 sati, a na trening u nedelju posle podne na bazenu „Milan Gale… »

Savić saopštio spisak vaterpolista za duel sa Italijom

Dnevnik 14.01.2022
BEOGRAD: Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za utakmicu protiv Italije u prvom kolu Svetske lige. Srbija dočekuje Italiju u Šapcu 18. januara u 19 sati, a na trening u nedelju posle podne na bazenu… »

Savić objavio spisak Srbije za susret sa Italijom

B92 14.01.2022
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je odredio kandidate za susret sa Italijom koji se igraju u okviru prvog kola Svetske lige. Na trening u nedelju posle podne na bazenu „25.maj Milan Gale Muškatirović" javiće se: Branislav… »

Savić objavio spisak vaterpolista pred meč sa Italijom

Sportske.net 14.01.2022
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je spisak reprrezentativaca za meč sa Italijom u okviru prvog kola Svetske lige. Podmlađeni srpski tim ovaj meč u Šapcu 18. januara u 19 časova. Ovo je spisak igrača koje je izabrao… »

Srbija se sprema za svetsku ligu: Dejan Savić saopštio spisak pred Italijane

Večernje novosti 14.01.2022
Foto: N. Skenderija Srbija dočekuje Italiju u Šapcu 18. januara u 19 sati, a na trening u nedelju posle podne na bazenu "Milan Gale Muškatirovć“ javiće se Branislav Mitrović (Vašaš), Dimitrije Rističević (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena… »

Vesti dana »