Povezane vesti

Da se naježiš: Čuvena pesma odzvanja ispred suda – navijači sa srpskim zastavama pružaju podršku nepobedivom Noletu…

Da se naježiš: Čuvena pesma odzvanja ispred suda – navijači sa srpskim zastavama pružaju podršku nepobedivom Noletu…

Hot sport 16.01.2022
Novak Đoković trenutno igra najteži meč u životu. U toku je poslednja borba za učešće na predstojećem Australijan openu i šansu da srpski as ispiše istoriju, odnosno da osvoji 21. gren slem. Sudbina prvog reketa sveta je u rukama Federalnog… »
Srpska trobojka vijori se melburnom: Navijači izašli na ulice, preti se bojkotom turnira! (video)

Srpska trobojka vijori se melburnom: Navijači izašli na ulice, preti se bojkotom turnira! (video)

Večernje novosti 16.01.2022
Tanjug/AP Prenos suđenja pustili su na zvučniku i svi prate zajedno. Cveta Dimitrovići rekla je novinaru "Ejdža" da bi bojkotovala Australijan open ako bi Đoković bio deportovan. - Mislim da je veoma, veoma nepravedno to što su mu uradili. Neću… »
Srpske zastave pred sudom: Zašto ovo radite Novaku?! Đoković nije sam - "Australija je divna, ali sve su uništili"!

Srpske zastave pred sudom: Zašto ovo radite Novaku?! Đoković nije sam - "Australija je divna, ali sve su uništili"!

Mondo 16.01.2022
Novakova podrška je pred sudnicom! Novakova podrška je pred sudnicom! Srpske zastave ponovo se viore ispred suda u Melburnu, gde navijači Novaka Đokovića čekaju odluku suda o njegovoj žalbi na odluku ministra kojom mu je uskraćena viza. Reporteri… »

Vesti dana »