Повезане вести

Ђоковић: Изузетно сам разочаран пресудом

Дневник 16.01.2022
МЕЛБУРН: Новак Ђоковић огласио се након данашње одлуке аустралијског Федералног суда, који је подржао поништење његове визе, и изјавио да је изузетно разочаран пресудом. "Желео бих да дам кратку изјаву, да се осврнем на епилог… »
Лудило после Новакове депортације достигло врхунац, нови талас подршке

Лудило после Новакове депортације достигло врхунац, нови талас подршке

Нова 16.01.2022
Сага око Новака Ђоковића добила је најлошији могући епилог, најбољи тенисер света је депортован из Аустралије, а на Нова.рс сте могли да испратите сва дешавања везана за статус најбољег тенисера планете. Ђоковићу је Алекс Хок… »
Није изгубио Новак Ђоковић, већ здрав разум! Тенисер брани Нолета - срамота је шта су му урадили!

Није изгубио Новак Ђоковић, већ здрав разум! Тенисер брани Нолета - срамота је шта су му урадили!

Мондо 16.01.2022
Човек који је неколико пута морао да се расправља због Новака Ђоковића огласио се и након депортовања. Човек који је неколико пута морао да се расправља због Новака Ђоковића огласио се и након депортовања. Најбољи на свету… »
Шта Предраг Кон каже о депортацији Новака Ђоковића

Шта Предраг Кон каже о депортацији Новака Ђоковића

Вести онлине 16.01.2022
Епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон огласио се на друштвеним мрежама пошто су аустралијске власти депортовале најбољег тенисера света Новака Ђоковића. Федерални суд Аустралије изрекао је пресуду, по којој је одбијена… »
Срамна порука АТП-а: ‘Избацивањем Новака стављена је тачка!’

Срамна порука АТП-а: ‘Избацивањем Новака стављена је тачка!’

Хот спорт 16.01.2022
Аоцијација тениских професионалаца (АТП) огласила се поводом случаја Новака Ђоковића. Како се наводи у саопштењу, избацивањем српског тенисера Новака Ђоковића са ‘стављена тачка на низ догађаја који су за дубоко жаљење’. –… »
Срамни АТП: Избацивањем Новака стављена тачка

Срамни АТП: Избацивањем Новака стављена тачка

Нова 16.01.2022
Асоцијација тениских професионалаца (АТП) саопштила једа је избацивањем српског тенисера Новака Ђоковића са Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну "стављена тачка на низ догађаја који су за дубоко жаљење" и да ће његово… »
Огласила се породица Ђоковић: ‘Разочарани смо, скандалозно понашање!’

Огласила се породица Ђоковић: ‘Разочарани смо, скандалозно понашање!’

Хот спорт 16.01.2022
Први рекет света напустио је Мелбурн. Након што му је по други пут укинута виза и одбијена жалба, Новак Ђоковић је напустио Аустралију и кренуо пут Дубаија, а његова породица се огласила саопштењем, које преносимо у целости: –… »
ФОТО На хиљаде људи прате један лет, чик погодите чији

ФОТО На хиљаде људи прате један лет, чик погодите чији

Нова 16.01.2022
Новак Ђоковић је у недељу поподне полетео ка Дубаију из Аустралије и његов лет прате на хиљаде људи. Специјализовани портал „Флигхт Радар“ објавио је да је лет ЕК409, убедљиво најпраћенији на њиховом сајту, управо због… »
"Окончана серија догађаја који су за жаљење": Огласио се и АТП, сада када је све готово: "Новак је један од највећих…

"Окончана серија догађаја који су за жаљење": Огласио се и АТП, сада када је све готово: "Новак је један од највећих…

Спортал блиц 16.01.2022
тур, организација која окупља светске професионалне играче тениса, саопштила је да је поништавањем аустралијске визе окончана серија догађаја који су за жаљење. - На крају, морају се поштовати одлуке правних органа када је… »
Срђан Ђоковић поделио морбидну поруку навијача на Инстаграму, па обрисао: "Нису моје речи!"

Срђан Ђоковић поделио морбидну поруку навијача на Инстаграму, па обрисао: "Нису моје речи!"

Спортал блиц 16.01.2022
, отац најбољег тенсера света разочаран је одлуком суда у Аустралији да укине визу његовом сину и депортује. неће бити у прилици да се бори за 21. гренд слем у каријери, а 10. пехар на "ози опену", након што му је по други пут… »
АТП се сетио да је Ђоковић у невољи: "Новак прошао кроз турбулентан период, потребно време да се извуку поуке из ове…

АТП се сетио да је Ђоковић у невољи: "Новак прошао кроз турбулентан период, потребно време да се извуку поуке из ове…

Вечерње новости 16.01.2022
Фото: Профимедиа За све време Новакове голготе по аустралијским судовима и затворима, пардон - "хотелима", Асоцијација тениских професионалаца (АТП) огласила се само једном, штурим саопштењем од пре неки дан и коначно опет… »
Претња Аустралијанаца: Три године забране учешћа у Мелбурну

Претња Аустралијанаца: Три године забране учешћа у Мелбурну

Данас 16.01.2022
Федерални суд Аустралије потврдио је одлуку да Новак Ђоковић буде депортован из земље и да му се тако онемогући наступ на Аустралијан опену. Могућност да му се забрани повратак у Аустралију у наредне три године могла би да значи… »
Познато је коју суму новца ће Новак морати да плати Аустралији

Познато је коју суму новца ће Новак морати да плати Аустралији

Нова 16.01.2022
Новак Ђоковић биће депортован из Аустралије, аутоматски ће му бити и одређена трогодишња забрана уласка у земљу, успут ће и трошкове суђења платити. Новак ће морати да плати трошкове суђења и према писању аустралијских… »
Мареј: Ситуација није добра ни за кога, не свиђа ми се што је Ђоковић био у притвору

Мареј: Ситуација није добра ни за кога, не свиђа ми се што је Ђоковић био у притвору

Бета 16.01.2022
Британски тенисер Енди Мареј рекао је данас да одлука да први играч света Новак Дјоковић не учествује на Аустралијан опену није добра ни за кога и да му се не свидја што је српски тенисер био у притвору. "То није сјајно за… »
Господин и у поразу: Прве речи Новака Ђоковића након шокантне одлуке суда – ‘Изузетно сам разочаран пресудом’

Господин и у поразу: Прве речи Новака Ђоковића након шокантне одлуке суда – ‘Изузетно сам разочаран пресудом’

Хот спорт 16.01.2022
Цео свет је разочаран одлуком аустралијског суда да одбије жалбу Новакових адвоката на укидање визе. На велику жалост, најбољи тенисер света Новак Ђоковић овог пута неће имати прилику да испише историју и освоји 21. грен слем… »
Новаков мрзитељ ликује: Није било лако избацити га, победа министра

Новаков мрзитељ ликује: Није било лако избацити га, победа министра

Нова 16.01.2022
Бен Ротенберг, новинар познат по провокацијама на рачун Новака Ђоковића и његових навијача, ликује после одлуке Федералног суда Аустралије. Новак Ђоковић биће депортован из Аустралије, аутоматски ће му бити и одређена… »
Ђоковић мора да плати казну након пресуде, суочава се и са забраном уласка у Аустралију

Ђоковић мора да плати казну након пресуде, суочава се и са забраном уласка у Аустралију

Спортал блиц 16.01.2022
Први рекет света неће бити у прилици да брани трофеј на , а то је . Коначну реч дао је Савезни суд Аустралије, који је одлучио да му потврди одлуку око укидања визе, а пресуда трочланог судијског тима била је једногласна… »
Кирјос се „удара по глави“ због пресуде Новаку ФОТО

Кирјос се „удара по глави“ због пресуде Новаку ФОТО

Нова 16.01.2022
Ник Кирјос огорчен је због одлуке да се Новак Ђоковић депортује из Аустралије. Кирјос је био међу ретким тенисерима који су се охрабрили да стану уз Новака, у неколико наврата је пружио подршку, на чему је Новак и захвалио. Новак… »
Ђоковић: Разочаран сам, али поштујем одлуку Суда (ВИДЕО)

Ђоковић: Разочаран сам, али поштујем одлуку Суда (ВИДЕО)

Бета 16.01.2022
Српски тенисер Новак Дјоковић рекао је данас да је изузетно разочаран због одлуке Савезног суда да одбаци његову жалбу на укидање визе, пошто то значи да неће моћи да игра на Отвореном превенсту Аустралије у Мелбурну. Трочлано… »
Срби разочарани оним што је снашло Новака: Ово је најјача антиваксерска кампања, честитамо срамите се

Срби разочарани оним што је снашло Новака: Ово је најјача антиваксерска кампања, честитамо срамите се

Ноизз 16.01.2022
Први тенисер света Новак Ђоковић изгубио је случај пред Савезним судом Аустралије. Како је саопштио врховни судија Џејмс Алсоп, одлука трочланог већа била је једногласна, а Новак Ђоковић тако неће имати прилику да наступи на… »
Ђоковић: Веома сам разочаран одлуком суда, узећу време да одморим

Ђоковић: Веома сам разочаран одлуком суда, узећу време да одморим

Данас 16.01.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић огласио се након што је Федерални суд у Аустралији одбио његову жалбу и у саопштењу је истакао да је веома разочаран таквом одлуком. „Сада ћу одвојити мало времена да се одморим и опоравим, пре него… »
Ђоковић се огласио након одлуке суда: Разочаран сам!

Ђоковић се огласио након одлуке суда: Разочаран сам!

Спортал блиц 16.01.2022
Први тенисер света изгубио је случај пред Савезним судом Аустралије! Како је саопштио врховни судија Џејмс Алсоп, одлука трочланог већа била је једногласна, а Новак Ђоковић тако неће имати прилику да наступи на Аустралијан опену… »
Шкакљива порука Срђана Ђоковића: Атентант на најбољег, примио 50 метака

Шкакљива порука Срђана Ђоковића: Атентант на најбољег, примио 50 метака

Нова 16.01.2022
Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера света, огорчен је одлуком да се Новак депортује из Аустралије. Новак Ђоковић биће депортован из Аустралије, аутоматски ће му бити и одређена трогодишња забрана уласка у земљу. Новак ће… »
Министар ликује због Новакове депортације: Он је Ђоковићу укинуо визу, а сад не крије да је пресрећан!

Министар ликује због Новакове депортације: Он је Ђоковићу укинуо визу, а сад не крије да је пресрећан!

Мондо 16.01.2022
Алекс Хоук се обратио јавности саопштењем поводом победе на суду против Новака Ђоковића. Алекс Хоук се обратио јавности саопштењем поводом победе на суду против Новака Ђоковића. Коначна одлука је донета - Новак Ђоковић је… »
Хит реакција ника кирјоса - одмах се огласио о Новаку: Јавио се на твитеру и без речи све објаснио!

Хит реакција ника кирјоса - одмах се огласио о Новаку: Јавио се на твитеру и без речи све објаснио!

Мондо 16.01.2022
Након шокантне одлуке Федералног суда, Аустралијанац је морао да реагује. Након шокантне одлуке Федералног суда, Аустралијанац је морао да реагује. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изгубио је случај пред Федералним судом… »
Ђоковић се огласио: Разочаран сам, али поштујем одлуку

Ђоковић се огласио: Разочаран сам, али поштујем одлуку

Н1 Инфо 16.01.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић разочаран је због губитка судског процеса са аустралијским властима, којим му је онемогућено учешће на Аустралијан опену. Новакова жалба на одлуку министра за миграције Алекса Хока да му укине… »

Радио 021 16.01.2022
Новак Ђоковић огласио се после одлуке Федералног суда Аустралије о депортацији. "Желео бих да дам кратку изјаву, да се осврнем на одлуку после данашњег рочишта у Суду. Сада ћу узети мало времена да се одморим и опоравим, пре… »
Ђоковић се огласио експресно, огорчен је и исцрпљен после одлуке о депортацији

Ђоковић се огласио експресно, огорчен је и исцрпљен после одлуке о депортацији

Нова 16.01.2022
Новак Ђоковић огласио се после одлуке Федералног суда Аустралије о депортацији. Огорчен је Ђоковић, победио је већ када је судија Кели пресудио, али је министар за имиграције Алекс Хок искористио дискреционо право да га… »
Огласио се Новак, снажна реакција на одлуку суда!

Огласио се Новак, снажна реакција на одлуку суда!

Спортске.нет 16.01.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у наредним сатима ће напустити Аустралију, а након одлуке Федералног суда да му се поново укине виза дао је кратак осврт и изнео разочарење због неповољног епилога. "Желео бих да се осврнем… »
Новаку забрањен улазак у Аустралију на три године, платиће и трошкове суђења

Новаку забрањен улазак у Аустралију на три године, платиће и трошкове суђења

Нова 16.01.2022
Новак Ђоковић биће депортован из Аустралије, аутоматски ће му бити и одређена трогодишња забрана уласка у земљу. Новак ће морати да плати трошкове суђења, а што се тиче забране уласка у Аустралију, то се може ревидирати пред… »

Вести дана »