Povezane vesti

Lažne dojave: Građani svaki dan policiji javljaju čudne informacije o Mateju, a inspektori ih detaljno proveravaju!

Kurir 17.01.2022
Potraga za nestalim Splićaninom traje već 18 dana, a ljudi u želji da pomognu često nanose više štete nego koristi. Potraga za mladićem iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, ne jenjava ni osamnaesti dan! Pored… »

"Ako je matej upao u reku, matica ga je možda odnela do đerdapa": Ronilac otkrio da mogu da prođu meseci dok telo ne ispliva…

Blic 17.01.2022
Osamnaesti dan potrage za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27), kome se trag gubi u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, nažalost nije dao rezultata u njegovom pronalasku. Iako se u potrazi koriste svi raspoloživi resursi i tehnologija… »

Nisu tu čista posla, 2 verzije događaja matejevih drugova: Družina iz Splita menjala iskaze, evo šta su sve rekli zašto je…

Kurir 17.01.2022
Ako bude potrebno, jedan, dva, sedam razgovora ćemo da obavimo sa prijateljima Mateja Periša, kažu u hrvatskoj policiji. ZAGREB - Specijalni tim iz Uprave policije Hrvatske u saradnji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske započeo je krajem prošle… »

Matejevi prijatelji ispričali dve verzije događaja: Misteriozna šestorka koja je sa nestalim Splićaninom bila u klubu…

Blic 17.01.2022
Specijalni tim iz Uprave policije Hrvatske u saradnji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske počeo je u petak ujutro u prostorijama PU splitsko-dalmatinske ispitivanje prijatelja nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 18. dan bez rezultata… »

Prijavili da su videli telo, policija odmah reagovala! Novi detalji iz istrage, oglasio se i Matejev otac!

Mondo 17.01.2022
Istraga nestanka Mateja Periša ulazi u treću nedelju, a policija istražuje dojave građana da su ugledali Splićanina ili videli telo u vodi. Svaka od ovih dojava tretira se kao jednako važna dok se ne ispostavi da nije tačna. Istraga nestanka Mateja… »

Prijatelji nestalog Mateja na saslušanju: Splićanka sa kojom se čuo u Beogradu dala izjavu o njegovom navodnom drogiranju…

Blic 16.01.2022
Specijalni tim hrvatske policije počeo je u petak ujutru u prostorijama PU splitsko-dalmatinske ispitivanje prijatelja nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 17. dan bez rezultata. Nakon što je načelnik UKP hrvatske policije Antonio… »

Vesti dana »