Povezane vesti
Već besni zbog tare Nenad Aleksić Ša se požalio Dejanu na Simovu, on i Fran mu dali savet zlata vredan!
Alo 17.01.2022
Navikao je na sve Tarine scene, ali... Nenad Aleksić Ša i Fran prišli su Dejanu Dragojeviću koji je sedeo sam u dvorištu, pa su počeli da pričaju. Foto: Youtube/Printscreen - Ma počela je da me napada - počeo je Ša. - To ti je majnd gejms - rekao je… »
Pokušavao sam da je... Ša se žalio Đedoviću na Taru, on mu jednom brutalnom rečenicom zapušio usta!
Alo 17.01.2022
Ne može više da sluša njihove probleme. Nenad Aleksić Ša osamio se sa Markom Đedovićem u pušionici, pa je počeo da priča o svom odnosu sa Tarom Simov. - Pokušavao sam da je razumem, ali ne mogu da je razumem, ne znam šta hoće i što ovo radi - rekao je… »
Tresla se bela kuća! Dalila urlala iz petnih žila na zadrugare, ova stvar je dovela do ludila
Alo 17.01.2022
Napravila haos. Dalila Dragojević izašla je iz toaleta, pa počela da urla na zadrugare. - Šta nije jasno i šta je smešno? Rekla sam im da izađu, jer ja nemam gole slike i neću da izlazim gola na strimu, ne kapiram - drala se Dalila. PrintScreen… »
Vesti dana »

Protest na Autokomandi, demonstranti došli pred kuću pred u kojoj navodno živi premijer Macut
Euronews pre 14 minutajoš 26 povezanih

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 8 satijoš 51 povezana

Ko je koju funkciju obavljao u vreme rekonstrukcije Železničke stanice? Toma i Vesić bili ministri, Dimoski njihova pomoćnica, Šurlan direktor „Infrastruktura“, a Slobodanka menadžerka
Nova pre 54 minutajoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

Leh slavio pred zvezdu: Poljski šampion upisao drugi uzastopni trijumf u tamošnjem šampionatu
Večernje novosti pre 29 minutajoš 34 povezane