Povezane vesti
"Srećan sam što sam ovde": Pićini spreman za jak ritam: Fizički sam odlično, dolazim iz takmičarskog ritma
Sportal blic 17.01.2022
Kristijano Pićini je drugo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Italijanski internacionalac je potpisao ugovor sa našim timom do leta 2024. godine, a juče je doputovao na pripreme u Antaliju i stavio se na raspolaganje Dejanu Stankoviću. -… »
Dugo čekani desni bek
Danas 17.01.2022
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je juče Kristijana Pičinija, drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Pićini igra na poziciji desnog beka, došao je iz Valensije, a zabeleđio je i tri nastupa za reprezentaciju Italije. On je već odradio jedan… »
Vesti dana »

Tramp vodi „dug razgovor“ sa Putinom, dan uoči sastanka sa Zelenskim u Beloj kući
Danas pre 10 minutajoš 26 povezanih

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 51 minutajoš 11 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 5 satijoš 14 povezanih

Poznato kada počinju pljuskovi u Srbiji: Oglasio se RHMZ, objavili prognozu za naredne dane
Mondo pre 10 minutajoš 37 povezanih