Povezane vesti
"Srećan sam što sam ovde": Pićini spreman za jak ritam: Fizički sam odlično, dolazim iz takmičarskog ritma
Sportal blic 17.01.2022
Kristijano Pićini je drugo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Italijanski internacionalac je potpisao ugovor sa našim timom do leta 2024. godine, a juče je doputovao na pripreme u Antaliju i stavio se na raspolaganje Dejanu Stankoviću. -… »
Dugo čekani desni bek
Danas 17.01.2022
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je juče Kristijana Pičinija, drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Pićini igra na poziciji desnog beka, došao je iz Valensije, a zabeleđio je i tri nastupa za reprezentaciju Italije. On je već odradio jedan… »
Vesti dana »
Protestna šetnja "Godinu dana, isti zahtev" u Beogradu povodom godišnjice napada na studente FDU-a
RTS pre 1 minutjoš 29 povezanih
Zelenski poklekao: Šalje delegaciju na mirovne pregovore sa SAD i Rusijom, objavio je spisak diplomata i ukaz!
Kurir pre 21 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 19 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 24 povezane
Džej Di Vens: "Mišljenje da je pobeda Ukrajine na dohvat ruke ako damo više novca - fantazija"
Blic pre 26 minutajoš 17 povezanih