Повезане вести
Далила негује Дејана након што му се слошило: Драгојевић не може да дође себи! "Ту сам за све, само бол да прође" (видео)
Блиц 17.01.2022
Дејану Драгојевићу данас се слошило у "Задрузи", а Далила Драгојевић се и те како забринула због његовог стања. Пришла је кревету у ком је лежао, па га мазила по нози. - Ту сам за све што ти затреба, да знаш - говорила је она… »
Далила жели помирење са дејаном: Пришла му: "Глупо ми је овако, све мислим да ћеш ме одбити" (видео)
Блиц 17.01.2022
Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић поново су у заједничком буџету, судећи по њиховом разговору који се догодио у гардероберу. Далила је поново пришла Дејану и започела разговор, а по свему судећи жели да буду у добрим… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 9 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 19 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане