Повезане вести

Премијерка о Вучићевом незадовољству референдумом: Рекао је „Ево, ви сте паметни, па водите странку“

Премијерка о Вучићевом незадовољству референдумом: Рекао је „Ево, ви сте паметни, па водите странку“

Политика 18.01.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је председник Србије Александар Вучић задовољан „што смо успели да изгурамо овако важну реформу”, али не и резултатима референдума о уставним променама. Гостујући на телевизији Прва… »
Вучић: Увек сам саопштавао резултате пре РИК-а, СНС најспособнија да их израчуна

Вучић: Увек сам саопштавао резултате пре РИК-а, СНС најспособнија да их израчуна

Н1 Инфо 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је резултате гласања на референдуму о уставним променама саопштио пре Републичке изборне комисије (РИК), као што је, према његовим речима, то радио и раније. „Ми нисмо… »
Вучић и Ердоган: Сарадња Србије и Турске одлична, важно очувати мир на Балкану

Вучић и Ердоган: Сарадња Србије и Турске одлична, важно очувати мир на Балкану

Слободна Европа 18.01.2022
Председници Турске и Србије, Реџеп Тајип Ердоган и Александар Вучић, оценили су у Анкари да је сарадња две земље одлична и да је очување мира и стабилности на Западном Балкану од кључног значаја, преноси агенција Бета. На… »
Вучић и Ердоган у Анкари: Сарадња Србије и Турске одлична, важно очување мира и стабилности

Вучић и Ердоган у Анкари: Сарадња Србије и Турске одлична, важно очување мира и стабилности

РТС 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић и председник Турске Реџеп Тајип Ердоган оценили су у Анкари да односи две земље напредују и да се реализује много заједничких пројеката. Истакли су и неопходност очувања мира и стабилности на… »
"Ово мало ко познаје боље од мене": Вучић из Анкаре: Објавио сам апсолутно тачне резултате референдума

"Ово мало ко познаје боље од мене": Вучић из Анкаре: Објавио сам апсолутно тачне резултате референдума

Блиц 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су резултати референдума које је објавио били апсолутно тачни, у шта су грађани могли да се увере. Он је то рекао новинарима у Анкари одговарајући на питање поводом оптужби… »
Вучић: Свакако ће неки паметнији водити СНС од маја, јуна

Вучић: Свакако ће неки паметнији водити СНС од маја, јуна

Вести онлине 18.01.2022
Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић поновио је ранију изјаву да се неће кандидовати за председника СНС и рекао да ће “свакако неки паметнији” водити странку од маја, јуна, алудирајући на писање… »
Ердоган: Прошла година одлична, размена била две милијарде

Ердоган: Прошла година одлична, размена била две милијарде

Дневник 18.01.2022
АНКАРА: Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган истакао је данас, након разговора са председником Александром Вучићем, да је 2021. била изузетна година за односе Анкаре и Београда, који су на одличном нивоу, као и да трговинска… »
Вучић о новом шефу СНС: Свакако ће неки паметнији водити странку од маја, јуна

Вучић о новом шефу СНС: Свакако ће неки паметнији водити странку од маја, јуна

Нова 18.01.2022
Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић поновио је ранију изјаву да се неће кандидовати за председника СНС и рекао да ће "свакако неки паметнији" водити странку од маја, јуна, алудирајући на писање… »
Председник СНС: Свакако ће неки паметнији водити странку од маја, јуна

Председник СНС: Свакако ће неки паметнији водити странку од маја, јуна

Н1 Инфо 18.01.2022
Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић поновио је ранију изјаву да се неће кандидовати за председника СНС и рекао да ће "свакако неки паметнији" водити странку од маја, јуна, алудирајући на писање… »
Вучић: „Неки паметнији“ ће водити СНС

Данас 18.01.2022
Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас како је шокиран оптужбама да је пре Републичке изборне комисије саопштио резултате референдума, напомињући да је отишао „у странку коју води“ и… »

Глас Зајечара 18.01.2022
Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас како је шокиран оптужбама да је пре Републичке изборне комисије саопштио резултате референдума, напомињући да је отишао „у странку коју води“ и… »
Вучић: Са Ердоганом о БиХ, као и компликованој ситуацији у региону

Вучић: Са Ердоганом о БиХ, као и компликованој ситуацији у региону

Вести онлине 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Анкари са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом. Вучић је пренео да је са турским колегом разговарао о ситуацији у Босни и Херцеговини и комплетној ситуацији у… »
Рекао сам "ако сте паметнији од мене водите странку"

Рекао сам "ако сте паметнији од мене водите странку"

Дневник 18.01.2022
АНКАРА: Председник Александар Вучић потврдио је да је у недељу увече, након објављивања резултата референдума, својим страначким колегама у СНС рекао да ће се након избора у Србији повући са места председника странке и да им… »
Вучић: Увек сам саопштавао резултате пре РИК-а, СНС најспособнија да израчуна

Вучић: Увек сам саопштавао резултате пре РИК-а, СНС најспособнија да израчуна

Нова 18.01.2022
Он је казао да је резултате гласања на референдуму о уставним променама саопштио пре Републичке изборне комисије (РИК), као што је, према његовим речима, то радио и раније. „Ми нисмо саопштавали на основу узорка. Ми имамо… »
Председник Србије у Турској: Колики је регионални и глобални утицај Турске?

Председник Србије у Турској: Колики је регионални и глобални утицај Турске?

Курир 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Анкари са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом. После састанка у четири ока, два лидера присуствовала су трећој седници Високог савета за сарадњу Србије и Турске… »
Ердоган након састанка са Вучићем: Односи са Србијом на најбољем нивоу

Ердоган након састанка са Вучићем: Односи са Србијом на најбољем нивоу

Нова 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић борави у једнодневној посети Републици Турској. Вучић се у Анкари састао са председником Турске Реџепом Тајип Ердоганом, а након састанка двојица лидера су се обратила медијима. Ердоган је… »
Вучић: Турској и Србији кључни мир и стабилност, са Ердоганом о свим темама

Вучић: Турској и Србији кључни мир и стабилност, са Ердоганом о свим темама

Нова 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је, после разговора са турским колегом Реџепом Тајипом Ердоганом, да је за обе земље од кључног значаја очување мира и стабилности. „Важно је да имамо стабилне, добре и пријатељске… »
Вучић: Резултате референдума сам саопштио као што то увек и радим за гласање

Вучић: Резултате референдума сам саопштио као што то увек и радим за гласање

Курир 18.01.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Анкари да је резултате гласања на референдуму о уставним променама саопштио пре Републичке изборне комисије (РИК), као што је, према његовим речима, то радио и… »
Вучиц́: Нисам викао, рекао сам "ако сте паметнији од мене водите странку"

Вучиц́: Нисам викао, рекао сам "ако сте паметнији од мене водите странку"

Спутник 18.01.2022
Председник Србије осврнуо се на актуелну ситуацију у вези са референдумом. Он је потврдио да је после саопштавања резултата напустио просторије СНС-а, рекавши: "Ево ви сте паметни, узмите сада па водите странку" "Има их много… »
Вучић после референдума напустио просторије СНС: Ево сад ви водите странку

Вучић после референдума напустио просторије СНС: Ево сад ви водите странку

Нова 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић борави у једнодневној посети Турској, где се састао са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом, а током обраћања новинарима открио је шта се дешавало у седишту СНС непосредно после… »
Вучић и Ердоган након састанка: Односи Србије и Турске на највишем могућем нивоу (видео)

Вучић и Ердоган након састанка: Односи Србије и Турске на највишем могућем нивоу (видео)

Вечерње новости 18.01.2022
Фото: Принтскрин/Пинк Ердоган је изјавио да је срећан што су односи две земље на високом нивоу. - Наши односи са Србијом су на највишем могућем нивоу. Разговарали смо о корацима које треба да предузмемо у наредном периоду. Обим… »
Вучић открио шта се дешавало у седишту СНС После референдума: Нећу се кандидовати! Ево, ви паметни водите странку, ја се…

Вучић открио шта се дешавало у седишту СНС После референдума: Нећу се кандидовати! Ево, ви паметни водите странку, ја се…

Курир 18.01.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић борави у једнодневној посети Турској, где се састао са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом, а током обраћања новинарима открио је шта се дешавало у седишту СНС непосредно… »
Шест чињеница које показују колико је јака сарадња Турске и Србије: У 2020. оборен и један важан рекорд за обе земље

Шест чињеница које показују колико је јака сарадња Турске и Србије: У 2020. оборен и један важан рекорд за обе земље

Србија данас 18.01.2022
У последњих десет година две земље су упетостручиле обим трговинске размене, а знатно је повећан и прилив директних турских инвестиција. Српско-турски односи на највишем су нивоу у модерној историји Србије. Државе бележе… »
Брнабић: Близу смо одлуке да се компанији Рио Тинто каже да не остаје у Србији

Брнабић: Близу смо одлуке да се компанији Рио Тинто каже да не остаје у Србији

Нови магазин 18.01.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас "да смо близу одлуке" да се компанији Рио Тинто, која је планирала отварање рудника литијума код Лознице, каже да не остаје у Србији. Она је, гостујући на ТВ Прва, рекла да ће… »
Брнабић: Ако народ то жели, Рио Тинто може да оде из Србије у наредним недељама

Брнабић: Ако народ то жели, Рио Тинто може да оде из Србије у наредним недељама

Радио 021 18.01.2022
Уколико људи желе да Рио Тинто оде из Србије, премијерка Ана Брнабић истиче да ће то подржати и најављује да би до тога могло да дође у наредних неколико недеља. Она је на ТВ Прва рекла да се то може урадити једноставно тако… »
Побркали лончиће: Референдумско "не" није глас за опозицију, како представљају Јеремић и екипа! Стојиљковић им објаснио!

Побркали лончиће: Референдумско "не" није глас за опозицију, како представљају Јеремић и екипа! Стојиљковић им објаснио!

Курир 18.01.2022
Опозиција се понаша као да су негативни гласови на референдуму на коме су се грађани изјашњавали о промени Устава Србије заправо гласови за њих! Они су тако проценат од око 39 одсто гласова приписали подршци опозиције, а све… »
Брнабић: Референдум један од најважнијих резултата власти

Брнабић: Референдум један од најважнијих резултата власти

РТВ 18.01.2022
БЕОГРАД - Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је излазност на референдуму о уставним променама од више од 30 одсто изузетно добра, као и да је референдум био и остаће једна од најважнијих ствари које је актуелна… »
Брнабић: Уколико људи желе да Рио Тинто оде из Србије, подржаћу то

Брнабић: Уколико људи желе да Рио Тинто оде из Србије, подржаћу то

Н1 Инфо 18.01.2022
Уколико људи желе да Рио Тинто оде из Србије, премијерка Ана Брнабић истиче да ће то подржати и најављује да би до тога могло да дође у наредних неколико недеља. Она је на ТВ Прва рекла да се то може урадити једноставно тако… »
Премијерка у јутарњем Брнабић: Задовољна сам излазношћу и резултатима референдума, али председник Вучић није

Премијерка у јутарњем Брнабић: Задовољна сам излазношћу и резултатима референдума, али председник Вучић није

Курир 18.01.2022
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је референдум о промени устава у делу који се односи на правосуђе, "најважнија ствар" коју је урадила актуелна власт, као и да је задовољна резултатима… »
Брнабић: Задовољна сам резултатима референдума, али председник Вучић није

Брнабић: Задовољна сам резултатима референдума, али председник Вучић није

Н1 Инфо 18.01.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је референдум о промени устава у делу који се односи на правосудје, "најважнија ствар" коју је урадила актуелна власт, као и да је задовољна резултатима, наводећи да је број… »
Премијерка о Рио Тинту: Близу сам одлуке да не остају у Србији

Премијерка о Рио Тинту: Близу сам одлуке да не остају у Србији

Спутник 18.01.2022
Премијерка Србија Ана Брнабиц́ изјавила је да је близу одлуке да Рио Тинто не остане у Србији. Брнабиц́ева је, гостујуц́и на ТВ Прва, казала да људи нец́е Рио Тинто и да би одлука могла да буде донета вец́ за неколико недеља… »
Брнабић: Излазност на референдуму је изузетно добра

Брнабић: Излазност на референдуму је изузетно добра

Нова 18.01.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је излазност на референдуму о уставним променама од више од 30 одсто изузетно добра и додала да је референдум, између осталог, показао да ће се ујединити сви, и крајна десница и… »
Одаловић: Излазност од више од 30 одсто даје пун легитимитет референдуму

Одаловић: Излазност од више од 30 одсто даје пун легитимитет референдуму

Србија данас 18.01.2022
Он је рекао да су резултати потврдили да је пут којим су пошли влада и предлагачи Акта добио подршку. Генерални секретар Скупштине Србије Вељко Одаловић рекао је данас да је излазност на референдуму о променама Устава у делу… »
Шта о победи референдумске опције „НЕ“ у Београду мисли опозиција?

Шта о победи референдумске опције „НЕ“ у Београду мисли опозиција?

Данас 18.01.2022
Победу референдумског „НЕ“ у Београду опозиција види као значајан индикатор антирежимског расположења Београђана, могућих промена и рушења режима СНС али и као показатељ да је само тамо где постоји делотвора контрола изборног… »
Зашто је Вучић љут ако је постигао велику победу?

Зашто је Вучић љут ако је постигао велику победу?

Правда 18.01.2022
Председник Србије Александар Вучић поручио је најближим страначким сарадницима у СНС да је јако незадовољан резултатима референдума, а нарочито кампањом и залагањем функционера напредњака - тврди Информер и други напредњачки… »
Одаловић: Излазност од преко 30 одсто даје пун легитимитет референдуму

Одаловић: Излазност од преко 30 одсто даје пун легитимитет референдуму

РТС 18.01.2022
Генерални секретар Народне скупштине Вељко Одаловић каже за РТС да је излазност на референдуму била очекивана, а да су резултати потврдили да је пут којим су пошли влада и предлагачи Акта добио подршку. Вељко Одаловић каже да… »
Јеремић: Власт нема већину, јединство опозиције неопходно за победу

Јеремић: Власт нема већину, јединство опозиције неопходно за победу

Данас 17.01.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да су резултати референдума о променама Устава Србије показали да је ситуација сазрела и да „режим више нема већину“, а да је за опозицију најважнија поука да мора остати… »

Вести дана »