Povezane vesti
Da me ne bi likvidirali bolje da ne pričam koga sam video u Šilerovoj! Novinar otkrio koliko je koštao srpski ministar i šta…
Alo 19.01.2022
Gradiša Katić, dugogodišnji novinar, jedan je od retkih koji se usudio da govori o odlascima u zloglasnu Šilerovu, gde se družio sa Zemuncima. U ispovesti pred kamerema, on je otkrio šta je radio sa Dušanom Spasojevićem, koga je sve od političara video u… »
Šok intervju čoveka koji je odlazio u Šilerovu! Znam koliko je koštao srpski ministar a evo i šta mi je rečeno za cecu!
Mondo 19.01.2022
"Igrao sam vaterpolo i tenis sa njima. Jeo sa njima. Doduše nikad nismo išli po kafanama. Možda dva puta. Uglavnom smo jeli kod Duđana Spasojevića." "Igrao sam vaterpolo i tenis sa njima. Jeo sa njima. Doduše nikad nismo išli po kafanama. Možda dva puta… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 7 satijoš 24 povezane
U Leskovcu protest zbog nasilja nad studentima u Novom Sadu, uz raspravu opozicionara i policajca
N1 Info pre 28 minutajoš 43 povezane
Oglasila se SPC o suspenziji mitropolita Justina koji je podržao studente
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih
Poljoprivrednik o sastanku s Glamočićem: „Ono što je izjavio je neistina, poljoprivrednici nisu doživeli takvo poniženje“
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: Oni koji ne razumeju značaj Turske, Indije, ne znaju ništa o interesima zemlje
Euronews pre 4 minutajoš 19 povezanih