Povezane vesti
Da me ne bi likvidirali bolje da ne pričam koga sam video u Šilerovoj! Novinar otkrio koliko je koštao srpski ministar i šta…
Alo 19.01.2022
Gradiša Katić, dugogodišnji novinar, jedan je od retkih koji se usudio da govori o odlascima u zloglasnu Šilerovu, gde se družio sa Zemuncima. U ispovesti pred kamerema, on je otkrio šta je radio sa Dušanom Spasojevićem, koga je sve od političara video u… »
Šok intervju čoveka koji je odlazio u Šilerovu! Znam koliko je koštao srpski ministar a evo i šta mi je rečeno za cecu!
Mondo 19.01.2022
"Igrao sam vaterpolo i tenis sa njima. Jeo sa njima. Doduše nikad nismo išli po kafanama. Možda dva puta. Uglavnom smo jeli kod Duđana Spasojevića." "Igrao sam vaterpolo i tenis sa njima. Jeo sa njima. Doduše nikad nismo išli po kafanama. Možda dva puta… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 30 minutajoš 17 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 5 minutajoš 13 povezanih

(FOTO, VIDEO) Vučić kakvog niste videli dosad - zaigrao uz Juseina Bolta
N1 Info pre 5 minutajoš 37 povezanih

FOTO i VIDEO: Policija, uz primenu sile, uvela odbornike u Gradsku skupštinu, stigla dopuna Dnevnog reda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 34 povezane