Повезане вести
Стефановић: Повећање плата припадницима Гарде од 10 одсто
Данас 19.01.2022
Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић најавио је данас, обраћајући се на конференцији за медије након реферисања о резултатима анализе стања, оперативних и функционалних способности Војске Србије за 2021… »
Не постоји бољи кандидат за председника Србије од Вучића
РТВ 19.01.2022
БЕОГРАД - Не постоји бољи кандидат за председника Србије од Александра Вучића и он ће на изборима у априлу да оствари убедљиву победу као и 2017. године, изјавио је данас министар одбране и члан Председништва СНС Небојша… »
Стефановић: Ја посао радим уз подршку председника Вучића
Дневник 19.01.2022
БЕОГРАД: Ја овај посао радим уз подршку председника Вучића и да он није желео да будем министар одбране ја то не бих био, рекао је министар одбране Небојша Стефановић оговарајћи на питање новинара о његовој наводној улози у… »
Небојша Стефановић: Ако Вучић жели, сутра ћу поднети оставку
Нова 19.01.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да свој посао ради уз подршку председника Србије Александра Вучића и да ће на тој функцији остати све док први човек државе буде имао поверења у њега. „Ја овај посао радим уз… »
Стефановић: Радим уз подршку Вучића, не бих више био министар да он то пожели
Н1 Инфо 19.01.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да свој посао ради уз подршку председника Србије Александра Вучића и да ће на тој функцији остати све док први човек државе буде имао поверења у њега. „Ја овај посао радим уз… »
Стефановић: Србија није ником претња, заустављен одлив људи из војске
Данас 19.01.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да Војска Србије (ВС) није ником претња и да нема намере да било кога нападне. Коментаришући оптужбе из региона да се Србија убрзано наоружава, министар је казао да су све… »
Стефановић: Сви ће видети шта грађани мисле о Вучићу на изборима
Радио 021 19.01.2022
Министар одбране Небојша Стефановић оценио је данас да у Српској напредној странци не постоји бољи кандидат за председника Србије од актуелног председника и лидера СНС Александра Вучића. Одговарајући на питања новинара после… »
Стефановић: Ако се Вучић кандидује на председничким изборима сви ће видети шта грађани мисле
Данас 19.01.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да ће сви видети шта грађани мисле о Александру Вучићу ако буде прихватио кандидатуре за председника Србије, додавши да не жели да коментарише наводе да је референдум о… »
Стефановић: Ако Вучић жели да не будем министар, сутра ћу поднети оставку
Нови магазин 19.01.2022
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да свој посао ради уз подршку председника Србије Александра Вучића и да ће на тој функцији остати све док први човек државе буде имао поверења у њега. "Ја овај посао радим уз… »
Стефановић: Ако Вучић жели да не будем министар, сутра ћу поднети оставку
ИндексОнлине 19.01.2022
БЕОГРАД – Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да свој посао ради уз подршку председника Србије Александра Вучића и да ће на тој функцији остати све док први човек државе буде имао поверења у њега. “Ја овај… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана