Povezane vesti
Još je rano za bebu: Majka Darka Lazića se oglasila posle veridbe, otkrila kako se slaže sa snajkama
Večernje novosti 20.01.2022
Foto: Instagram/ Darko Lazić Iako joj je drago što je njen sin ponovo pronašao svoju sreću, Darkova majka smatra da je za bebu još uvek rano. - Ako je Darko srećan, i ja sam srećna. Iskreno, mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a… »
Još je rano za bebu! Majka Darka Lazića se oglasila posle veridbe: Otkrila kako se slaže s Barbarom i s bivšim snajkama
Mondo 20.01.2022
Branka Lazić smatra da je njen sin zaslužio da bude istinski srećan. Branka Lazić smatra da je njen sin zaslužio da bude istinski srećan. Darko Lazić je nedavno verio pevačicu Barbaru Bobak i uveliko planiraju proširenje porodice, a sada se na tu temu… »
Vesti dana »
Održani komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 20 meseci od pada nadstrešnice: Građani odali počast žrtvama
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 31 povezana
Novak Đoković se obratio devojci posle pobede u 2. kolu Vimbldona, bilo mu je žao zbog onoga što je uradio
Telegraf pre 24 satajoš 63 povezane
Tramp: Iran ne sme imati nuklearno oružje; Pezeškijan: Finansijska ograničenja ublažena
RTS pre 24 satajoš 31 povezana
Odbrana najavila žalbu na presudu Andreju Tanku: Prskanje vodom i lepljenje nalepnica najvažnija stvar u Srbiji
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane