Povezane vesti
Otkriven filipov pakleni plan! Car poslao Maji Marinković tajnu poruku, isplivalo u javnost, a ovo je nameravao od početka da…
Alo 20.01.2022
Turbulentan odnos sa Majom očigledno nije bio dovoljna Filipu Caru koji traži još. Mediji su je otkrili da su Maja Marinković i Milan Janković Čorba bili zajedno na Kosovu i Metohiji, a sada su isplivale najsvežije vesti o tome gde se oni trenutno… »
Moj otac drži etno selo, znam sve! Izbačeni zadrugar potpuno raskrinkao ukućane, otkrio Filipovu dugo skrivanu tajnu, a…
Alo 20.01.2022
Buran odnos pomenute. U novoj emisiji "Pitam za druga" gost je bio Bane Đokić koji se tom prilikom dotakao Filipa, Dalile i Dejana, a najviše je govorio o Dalili i njenom ponašanju. - Da možeš šta bi promenio - pitao je voditelj. - Odnos sa… »
Hoćeš li ga ikada ostaviti na miru?! Đedović nikad brutalniji prema Dalili, plaši se onog najgoreg, a njena reakcija je…
Alo 20.01.2022
Buran odnos Dalile i Dejana tema je među zadrugarima i medijima već mesecima. Kao i svake srede večeri, u Belu kuću ušetao je Milan Milošević spreman da emisija "Pitanja gledalaca" počne. Naime, došao je red da gledaoci razoružaju zadrugare… »
Maltretira me, daj Bože da me ostavi na miru! Dejan u očaju moli Dalilu da prestane da ga uhodi, Dragojević na ivici…
Alo 20.01.2022
Buran odnos Dalile i Dejana tema je u javnosti, a i među zadrugarima već mesecima. Prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević. - Zašto već jednom ne pustiš Dejana na miru? Vaš odnos mu… »
Vesti dana »
Tinejdžeri ubili svoje vršnjake: Jezivi zločini koje Srbija nikada neće zaboraviti
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane
Partizan niže crveno-bele skalpove, posle Zvezde "stradao" i Olimpijakos (foto, video)
Sportski žurnal pre 56 minutajoš 30 povezanih