Povezane vesti
Na korak do poljupca! Car i Dalila otkrili da li su želeli da se poljube kod Ognjena Amidžića u emisiji
Alo 20.01.2022
Dalila tvrdi da sve rade spontano. U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bio za Dalilu Dragojević i Filipa Cara. Kad ste se igrlai Maza i Lunja igirce, koliko jako ste želeli da ode do kraja i… »
Njegove reči mi hrane ego! Dalila ne krije koliko joj je drago što je Car uvek uz nju, a njegovo emotivno izlaganje dirnulo…
Alo 20.01.2022
Još jednom potvrdio šta je odlučio. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Ivana Šopić je sledeće pitanje postavila Dalili Dragojević i Filipu Caru: Da li vaš najveći problem jer ste naučili da dominirate - glasilo je pitanje. - Ja ne znam, ne… »
Postajem svesna sebe Dalila otvoreno o osećanjima prema Caru, pa otkrila da li je ljubomorna na Anu
Alo 20.01.2022
To ne radi ako nisu u bliskom odnosu. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bio za Dalilu Dragojević. Kad te je Car zamolio da složi stvari rekla si da to uradi Ana, vidiš Dalila da ipak… »
Babo više me nećeš gledati u onim akcijama! Dalila se javno obratila ocu, pa šokirala sve!
Alo 20.01.2022
Raduje se ljudima koji je podržavaju. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Ivana Šopić je sledeće pitanje postavila Dalili Dragojević: Šta sada foliraš, pa spavaš u spavaćoj - glasilo je pitanje. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ne… »
Definitivno kraj! Dejan doneo konačnu odluku o pomirenju sa Dalilom: Sada je presečeno sekirom!
Alo 20.01.2022
Šok! U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bio za Dejana Dragojevića. Hoćeš li ostaviti Dalilu na miru pošto je obećala da ti neće više prilaziti? - glasilo je pitanje. - Da, već sam… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 5 satijoš 45 povezanih
Protest kod Beograda na vodi protekao u blokadi glavne raskrsnice i incidentima: Policija privela najagresivnije napadače (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Ambasadori država članica EU i dalje bez dogovora o otvaranju Klastera 3 sa Srbijom
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih