Повезане вести

Све ми је одвратно, језиво И огавно Ђедовић осуо паљубу по Далилином и Дејановом односу, а ево шта је закључио

Све ми је одвратно, језиво И огавно Ђедовић осуо паљубу по Далилином и Дејановом односу, а ево шта је закључио

Ало 21.01.2022
Згрожен је њиховим понашањем. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Дејана Драгојевића и Марка Ђедовића. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - За њега многи кажу да ради… »
Свестан сам да није због мене Дејан препричао конфликт са Далилом, Драгојевић одлучан у намери да заврши сваку причу са њом!…

Свестан сам да није због мене Дејан препричао конфликт са Далилом, Драгојевић одлучан у намери да заврши сваку причу са њом!…

Ало 21.01.2022
Далила ће полудети од његових речи. У току је радио-емисија "Спрдња" коју воде и уређују Марко Јањушевић и Стефан Карић. Лепи Мића дошао је у радио како би коментарисао однос Николе Грујића и Милане Шарац. Фото… »
Марш напоље неписмена будало, срамота ме је Мики брутално испонижавао Миму, Ђуричић изгорео након њеног коментара!

Марш напоље неписмена будало, срамота ме је Мики брутално испонижавао Миму, Ђуричић изгорео након њеног коментара!

Ало 21.01.2022
Невероватно. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Микија Ђуричића који је ушао да прокоментарише понашање Милане Миме Шарац. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Да вас… »
Груја и мима у жестоком клинчу Једно другом замерили свашта, па Никола открио преко чега не може да јој пређе

Груја и мима у жестоком клинчу Једно другом замерили свашта, па Никола открио преко чега не може да јој пређе

Ало 21.01.2022
Без свакога се може. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Миму и Грују, али су се пре самог коментарисања заценили од смеха сви присутни у радију због Јањушевог… »
Ша оголио душу! Репер признао своје бламове, открио да ли и даље воли Симову, а онда се дотакао и женидбе!

Ша оголио душу! Репер признао своје бламове, открио да ли и даље воли Симову, а онда се дотакао и женидбе!

Ало 21.01.2022
Тара га је помно слушала. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Ненада Алексића Ша, па су са њим прокоментарисали његово учешће у ријалитију. - Ја волим… »
Мики проговорио о актуелним дешавањима, па поткачио далилу Ђуричић признао кога симпатише у ријалитију, па упоредио Тару са…

Мики проговорио о актуелним дешавањима, па поткачио далилу Ђуричић признао кога симпатише у ријалитију, па упоредио Тару са…

Ало 21.01.2022
"Ако могу једно другом да пређу преко онога што причају, то је њихова ствар" - сматра Мики. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Микија Ђуричића, па су заједно… »

Вести дана »