Повезане вести
Све ми је одвратно, језиво И огавно Ђедовић осуо паљубу по Далилином и Дејановом односу, а ево шта је закључио
Ало 21.01.2022
Згрожен је њиховим понашањем. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Дејана Драгојевића и Марка Ђедовића. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - За њега многи кажу да ради… »
Свестан сам да није због мене Дејан препричао конфликт са Далилом, Драгојевић одлучан у намери да заврши сваку причу са њом!…
Ало 21.01.2022
Далила ће полудети од његових речи. У току је радио-емисија "Спрдња" коју воде и уређују Марко Јањушевић и Стефан Карић. Лепи Мића дошао је у радио како би коментарисао однос Николе Грујића и Милане Шарац. Фото… »
Марш напоље неписмена будало, срамота ме је Мики брутално испонижавао Миму, Ђуричић изгорео након њеног коментара!
Ало 21.01.2022
Невероватно. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Микија Ђуричића који је ушао да прокоментарише понашање Милане Миме Шарац. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Да вас… »
Груја и мима у жестоком клинчу Једно другом замерили свашта, па Никола открио преко чега не може да јој пређе
Ало 21.01.2022
Без свакога се може. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Миму и Грују, али су се пре самог коментарисања заценили од смеха сви присутни у радију због Јањушевог… »
Ша оголио душу! Репер признао своје бламове, открио да ли и даље воли Симову, а онда се дотакао и женидбе!
Ало 21.01.2022
Тара га је помно слушала. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Ненада Алексића Ша, па су са њим прокоментарисали његово учешће у ријалитију. - Ја волим… »
Мики проговорио о актуелним дешавањима, па поткачио далилу Ђуричић признао кога симпатише у ријалитију, па упоредио Тару са…
Ало 21.01.2022
"Ако могу једно другом да пређу преко онога што причају, то је њихова ствар" - сматра Мики. У току је емисија "Радио Спрррдња", а домаћини ове емисије Стефан Карић и Марко Јањушевић угостили су Микија Ђуричића, па су заједно… »
Вести дана »
Ваздух у Србији оцењен као нездрав: Удише га чак 40 одсто грађана, штетан по хроничне болеснике
Н1 Инфо пре 17 минутајош 1 повезана
Уживо: Експлозије одјекују изнад Москве, сви аеродроми затворени! Системи ПВО раде прековремено, брутална освета Зеленског је стигла
Ало пре 42 минутајош 8 повезаних
Каква драма! Ево шта треба да се деси да Црвена звезда прође даље у Лиги Европе
Вечерње новости пре 8 минутајош 9 повезаних
Одјеци Вучићеве посете Бриселу: У "Јутру на Блиц" о предлогу председника Србије да све земље Западног Балкана уђу заједно у ЕУ
Блиц пре 48 минутајош 4 повезане